DO SOMETHING

På terskelen til februar. A.L.L.E.R.E.D.E. Tenk at første del av 2014 skulle forsvinne mellom fingerne våre på den måten, jeg føler ikke at fyrverkeriet fra nyttårsnatten har stilnet enda engang. Men februar starter bra, jeg skal endelig gjøre noe vettugt igjen! Arbeidsledighet drar meg ned i dype daler de dagene jeg ikke har noen plan, det var som å bli født på ny da jeg stod opp kvart over fem i går for å først rekke forelesning på universitetet i Oslo, før et nytt møte med ny jobb. Det var et skikkelig deilig møte, timene bare fløy og idéene blomstret, kreativitet er skallens oksygen – jeg blir så FORNØYD og helt oppslukt! Glemmer både tid og sted.

Som vanlig når jeg begynner i ny jobb kommer jeg drassende med innkallelser til militære øvelser, og et par reiser jeg allerede har bestemt meg for. Jeg må le, det var akkurat sånn jeg ramlet inn i TV-produksjonsjobben også – og nå gjør jeg det igjen. Jeg er så takknemlig for at de lar det gå (ikke at de har noe valg når det kommer til militæret) og finner løsninger. Jobben er min, og jeg gleder meg til å starte! Forteller mer når det er noe å fortelle. Ett ord: KUL jobb, jeg er gira.

Har fått flere spørsmål om hvilke bøker som er pensumet mitt til Midtøsten-studie, så slenger ved listen:

 • A history of the modern Middle East av William L. Cleveland, fifth edition
 • The Israel-Palestina conflict: one hundred years of war av James L. Galvin
 • Maghreb: Nord-Afrika etter 1800-tallet av Knut Vikør

At the doorstep of February. Already. Can’t believe the first part of January went so fast, I feel like I still can hear the fireworks from New Years Eve. But February looks good, I’m finally DOING something again! Being unemployed has dragged me down those days when I haven’t got any plans, it was just like being re-born when I woke up at five AM yesterday to catch a lecture at the University about the Palestina conflict, and then a meeting with my new job. Such a cool meeting, so much creativity – I forgot both time and space. As usual I’m starting in a new job witha bunch of requests to military exercises that my boss have to give me time off for haha. And a couple of travels that I’ve already booked. That was how I entered my last job within TV-production, and that was how I signed this one. I’m so grateful that they find ways to make it work (they don’t have a choice about the military, though, that’s duty) – the job is mine and I can’t wait to start! I’ll tell you more when there’s something to tell. One word: COOL job, I’m so excited! I got some questions about which books I’m reading for my studies about the Middle East, you can see the list above. 

9 kommentarer

 1. Gratulerer med jobb! Synes du er tøff som går utenom strømmen og gjør din egen greie! 🙂

  Marie svarer: Tusen takk! God helg, fin!

 2. Åh, gratulerer med ny jobb! Du er så FLINK!

  Marie svarer: Tusen takk! Vel, det gjenstår å se, men jeg er veldig glad for muligheten og for at noen har trua!

 3. Gratulerer med jobb! Og hurra for mange jern i ilden! Jeg står selv på terskelen til å opprette eget foretak, og selv om det er uendelig skummelt så føles det så godt å være ett skritt nærmere det jeg vil drive med.

  Marie svarer: Tusen takk! Jeg elsker jern i ilden, selvom jeg savner LITT å ha noe «fast» å gå til også noen ganger… Gratulerer med foretak! Hva skal du drive med? 🙂

 4. Yay, gratulerer så mye med den nye jobben! God helg, flinkeflotte!

  Marie svarer: TAKK! Og god helg!

 5. Solfrid

  Overskrifta di altså, treff meg veldig.
  Anyways, gratulerer med jobb! Og hurra for jobb/ledarar som tilrettelegg for planar. 😀

 6. Gratulerer med ny jobb, blir spennende å lese hva den handler om! 🙂

 7. Gratulerer så masse med ny jobb! Så spennende.. Glede meg te å høre mer! 😉

 8. Jeg tror kanskje at jeg må henvende meg til deg hvis jeg ser deg på Blindern. Jeg har vært fan litt for lenge til å la være!

 9. Jeg er tekstforfatter! Studerer tekst på Westerdals, men har startet å jobbe en del freelance utenfor skolen. Og da er det foretak som gjelder! Hohoho.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *