I DON'T EVEN NEED GLASSES WHEN I READ

My Monday. The history of Maghreb (North Africa) is so interesting, especially right now that I’m heading to Morocco in the nearest future. Only one month left, my head and heart has already gone. 

Ps. Noen har nominert meg til Supersavers kåring av Beste reiseblogg, for en fantastisk hyggelig overraskelse! Ilu! Hvis dere vil være med å heie på meg kan dere nominere/stemme videre på meg HER.

5 kommentarer

 1. Janicke

  Selvfølgelig vil jeg være med på å nominere/stemme på deg, så det har jeg allerede gjort! Ingen som skriver og beskriver i nærheten like bra som deg. Det gjelder ikke bare reisene dine, men generelt. Du er definitivt den bloggeren som skriver aller aller best! Du fortjener mye mer oppmerksomhet enn det du får. Håper flere får øynene opp for bloggen din.
  Håper du får ei kjempefin uke 🙂 klem

  Marie svarer: Å, tusen takk! Nå ble jeg glad!

 2. SEFF STEMME PÅ DEG

 3. Hei, hva slags pensum har du i emnet ditt? Og har du noen litteratur å anbefale som har Midtøsten-tematikk i seg?

 4. tror jeg nominerte deg nå 😀

 5. Jeg syns det høres utrolig spennende ut, det du leser om! Kunne egentlig tenkt meg å lese det selv – for gøy! Det er alltid gøy og spennende å lære historien til andre land. Kunne du lagt ut titler på de bøkene som er pensum for deg? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *