Optimalsettet – pulver som sier pang

Ok. Her kommer det litt mer om optimalsettet til Fitline.

optimalsettet

Jeg er ingen selger. La oss bare skrive det i stein med en gang. Da jeg fortalte dere om FitLine for en uke siden var det av to grunner, 1. dere spurte og 2. det gjør så mye fint for så mange at jeg vil det skal skje med enda fler. Helse. Energi. Dope.

Mange av dere ble nysgjerrige etter å ha lest min lille historie og det jeg hadde av kunnskap, noen ble skeptiske. Jeg er blant de sistnevnte selv. Den som alltid blir skeptisk til sånt, fremfor nysgjerrig. Så fort jeg hører «selger» og «kosttilskudd» går alle pigger ut og tvilen går inn. Derfor ville jeg aldri fortalt dere om det her hvis jeg ikke følte det var verdt å sløse tid og ord på. Ti kniver i hjertet.

Hvor mye koster Optimalsettet?

De nysgjerrige ville vite pris. Prisen for Optimalsettet jeg går på er 845,- kr pr måned hvis du er distributør (altså at andre kan bestille gjennom deg – slik som jeg er), og 1175,- kr (holder i én måned) hvis du foretrekker å kjøpe optimalsettet som vanlig kunde. Du kan også velge å registrere deg som distributør, motta første pakke og et forbruk av optimalsettet for tre måneder og stoppe der. Ingen tvinger deg til å selge det videre til andre, ingen tvinger deg til å gå på det etter de tre månedene har gått. Er du ikke fornøyd etter én måned, kan du også sende resten av produktene tilbake og få pengene dine igjen. Men det anbefales å teste ut i et par måneder for å få best mulig effekt. Ingen tvang.

De skeptiske angrep enten «pyramidespillet», eller lurte på hvorfor vidunderkuren fungerte på sykdommer og plager som ikke har noe som helst til felles. Til begge parter: Jeg vet ikke, jeg.

Det eneste jeg vet er at FitLine har gjort noe fint for meg, energien min, søvnen min og kroppen min. Jeg vet at optimalsettet fungerer optimalt. Jeg vet at så fort jeg drikker det tas det rett opp i blodet, og gir meg røde kinn og en kriblende «flush»-reaksjon der hvor kroppen trenger det mest. Jeg får det fint. Det holder for meg. Jeg «driter» i hvordan det selges fra enkeltpersoner og ikke i butikk. Jeg har ingen interesse i å sitte å bruke tid på å komme med tusen argumenter for å prøve å overbevise de som steiler, heller ikke gira på å legge ut om flere solskinnshistorier fra de som allerede går på dopet. De som har lyst til å prøve, prøver, dere andre – nei vel, la oss heller snakke om noe annet.

Hvordan få tak i FitLine?

– Vil du kjøpe Optimalsettet som vanlig kunde KAN DU GJØRE DET HER. Husk at du skal ha både Basic, Activize og Restorate (sensitive). Eller bare Activize, hvis du kun vil teste ut flush-effekten.

– Vil du registrere deg som distributør KAN DU GJØRE DET HER. Da får du tilsendt en pakke med Optimalsett for tre måneder, mens regningen blir delt i tre – altså 845,- kr x 3 + frakt og innmeldingsavgift. Deretter får du 20% på alle bestillinger som gjøres etter du er registrert.

5 kommentarer

 1. Hadde vært spennende å prøve, men til den prisen får jeg det rett og slett ikke til å gå opp med studentbudsjettet mitt, dessverre.

  Jeg forstår ikke logikken til de som får anbefalt ett produkt som må argumentere imot det på alle mulige måter og grave seg til jordens indre med meningsløst mas. Genuine spørsmål er greit, men vil en ikke prøve å maser bare for kvruleringens skyld, så ikke prøv da vel, det er bare en anbefaling.

  Marie svarer: Nei, det går ikke aakkurat rundt for meg heller, nå som jeg er arbeidsledig… Haha.

 2. Jeg var med på å selge dette produktet i 2009 (og har brukt det over lengre tid) og rådet jeg vil gi, er å ligge unna. Du vil aldri få noe effekt som det er verdt å bruke 1175kr i måneden på. Ville dette produktet fungert så godt som det lover så hadde det solgt av seg selv, blitt kjøpt opp av flere kjeder og ikke blitt solgt av third parties/ pyramidespill og da spesielt hjemmefruer som sitter hjemme og tror de skal bli millionærer. Det samme gjelder NU-SKIN, marykay og oriflame (brukbare produkter, men shady salgsteknikker og overdrevne lovnader). Bruk sunn fornuft:)

  Marie svarer: Synd du ikke hadde effekt, min opplevelse er som skrevet en annen 🙂 Individuelt – som alt annet.

 3. Folk er rare, vet du.

 4. Marianne

  Hei 🙂
  Har du noen innholdsfortegnelse på disse drinkene?
  Så i det tidligere innlegget at det var selen og vit.E? Dagsinntak av Selen bude ikke gå over 100mg/dag, og vit.E lagrer seg i kroppen om man tar for mye, og det er ikke bra. Prøvde å se på nettsiden du la som link, men fant det ikke der.

  Marie svarer: Ja, det står på boksene 🙂 Det står også at man ikke bør overskride anbefalt døgndose, det er forsket og testet i alle ender så de vet nok hva de driver med!

 5. Anna Kristine

  Er super fornøyd og har fått et nytt liv etter en tøff kreftbehandling. Mer energi krefter og mindre vondt i kroppen. Fantastisk produkt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *