MAKING MY HOME1. lampe HER — 2. kubehyller HER — 3. duftpinner HER — 4. interiørstige HER — 5. sau HER — 6. telysholdere HER — 7. magisk dusjforheng HER (obs – den har fått en dårlig anmeldelse, men jeg syns det var så fint at jeg ville vise dere allikevel. Om den bare hadde vært i god kvalitet… åh)

— 8. finn mer til hjemmet her (affilicate links)

Det skumle med å sitte og drømme seg inn i de tusen tubmlr og pinterest-hjem er at veien er kort til nettbutikkene hvor drømmer kan bli virkelighet. Bare et par klikk unna, hold igjen fingeren med makt…. Håndjernet mitt er arbeidsledigheten, jeg FÅR meg ikke til å bruke penger. Jeg gruer meg til å begynne å jobbe igjen. Jeg kommer til å bli blakk.

Jeg har akkurat pakket sammen stua mi, alt jeg ikke bruker skal ned i esker så vi kan begynne på taket – puss puss. Glemte å ta før-bilde, men skal ta et nå så får dere iallfall et inntrykk av hvordan ting en gang var. I dag gikk det opp for mamma at det kommer til å bli fint her oppe, og at jeg aldri kommer til å flytte ut. Det gikk opp for meg at hun kan ha rett. Sammen til vi dør, støvet*!

*mamma og pappa

I’m craving some new stuff to my living room. Today I packed it all together so we can get started on the makeover. My mom just realized it’s gonna be pretty up here, and that I’ll never move out. I just realized she might be right. 

3 kommentarer

 1. så mye fint ææh! jeg tenkte litt, jeg skal bestille noen bøker nå, og tenkte at du er en person som sikkert har mange gode å anbefale? har du noen du synes jeg måå lese? 😀 ha en super lørdag!

  Marie svarer: Å, ja!
  Øya
  Ida’s dans
  Orkideens hemmelighet
  Middagen
  Hotellet på hjørnet av bitter og søt
  Krokodillens gule øyne
  Doppler
  Huset ved moskeen

  Kunne fortsatt for alltid, jeg elsker bøker! Håper du fikk noen tips 🙂

 2. Solfrid

  Det dusjforhenget var FINT ja! Blir moro å sjå korleis du får det.

 3. Saaau!
  Har fått dilla på dyreputer, så da det ble kjærlighet ved første blikk mellom meg og en pinvinpute på Hansen&Dysvik, OG de hadde halv pris på alle pynteputer den dagen.. Da ble det meg&pingvinen da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *