STUDY

Min mandag:

– Møtte Flyktninghjelpen, jo mer jeg lærer om de jo mer beundrer jeg. Vi håper å gå inn i et forhold sammen, jeg har iallfall gått ned på kne og frir om et samarbeid. Jeg vil også være med og redde verden!
– Møtte mentaltreneren min (baare skryt, for han trener meg ikke fast) og fikk en signert utgave av den nye boken hans, Tenk som en kriger. 
– Hentet studentkort, nå er jeg offisielt tilbake på skolebenken igjen – føles fint!
– Kjøpte pensumbøker, og smilte da det viser seg at Marokko er en del av historien. Da setter jeg en stor strek over den dårlige samvittigheten for å reise av gårde sånn midt i studiet.

I dag ligger det et tynt lag med rim på skjelettet mitt, det kjennes iallfall slik ut. Så himla frossen! Jeg skal bruke dagen på å svare på mailer og få tilbake varmen.

Deres tirsdag?

My Monday:
– Had a meeting with the Norwegian Refugee Council, I really really really wanna work with ’em
– Met my mental coach, Tommy Fjeldheim, and got a signed copy of his new book ‘think as  a warrior’
– Got my student card, I’m officially back in School! Feels good.
– Bought school books and smiled when I saw that Marrocco is a part of the history. No need to feel guilty for traveling there in the middle of the studies, then!

Today I’m freezing do ice, gonna spend the day responding on your e-mails and getting warm again. How’s your Tuesday?

13 kommentarer

 1. Så spennende! Når og hva begynner du å studere?
  Jeg skal tilbringe hele dagen i sengen, siden jeg er syk.. Ahj

  Marie svarer: Det er et enkeltemne i Midtøstens moderne historie 🙂 Så jeg skal studere det fra nå av frem til våren! Æsj, god bedring!

 2. Min tirsdag skal brukes til å kjøre papp til gjennvinningsstasjon, gå en lengre tur, lage middag og en tur på politistasjonen i Horten med Norsk Folkehjelp 🙂

 3. Så spennende!

 4. Digger å høre om alt du gjør om dagen! Blir så inspirert til å hoppe på egne drømmer og tro på egne ideer at det er like før jeg snur opp ned på egen tilværelse i ren rastløshet! Gleder meg utrolig mye til å lese om Marokkoturen og mulige sammarbeid med flyktninghjelpen! Håper tirsdagen bringer like mye som gårsdagen 🙂

  Tirsdagen min går til kvalitetstid med hunden og familien min, siden jeg er hjemme en kjapp tur! Kan ikke ha hunden der jeg bor nå i Trondheim, så ser henne så sjeldent, derfor blir det plenty av turer, leking, kos og vekkskjemming av den vesle fluffballen! Lykke på fire bein og ubetinget kjærleik <3

  Marie svarer: Tusen takk, og så bra at det kan være til inspirasjon! Jeg har blitt for rastløs til å bare sitte og se på at drømmer skal komme til meg, det gjelder å hunte dem ned og kjøre på 🙂 FINE DEG! Kos deg med hundekjærleik!

 5. Så spennande med Flykninghjelpen! Blir moro å følgje med på korleis samarbeidet utviklar seg.

  Tirsdagen byrja med tannlege og eit halvt bedøvd ansikt. Resten blir roligare med hudpleietime og avslapping i sofaen resten av kvelden, sånn ca.!

 6. Høres spennede ut med samarbeid med Flyktninghjelpen! Syntes det e fantastisk at du klarer å fylle dagene med så mye selv om du ikke har jobb å gå til, trur det hadde blitt mye daffing på meg, også hadde eg blitt lei..

  Tirsdagen begynte her med to timer forelesning i Operativ ledelse før det ble trening. No må e det snart på tide å sette seg ned med bøkene igjen 🙂

 7. så spennende 🙂 høres ut som en bra dag!
  i dag har jeg slappet av, slappet av og slappet av. snart er det deilig middag også kommer typen 🙂 fin dag!

 8. Heei! Bare lurer på en ting, men første må jeg bare si at du har en utrolig bra blogg! Har fulgt deg gjennom hele verdensreisen din, og ble inspirert til å gjøre det samme. Planen min er å backpacke gjennom mellom-amerika, første destinasjon tenkte jeg skulle være Mexico. Har nå luftet tankene mine for x antall personer, og det jeg får i retur er «WHAAAAT, du kan aldri i verden reise til et så farlig land, som jente, ALENE!!» Osvosv. Har hele tiden stått på mitt om at det er dette jeg virkelig vil, og jeg vil påstå jeg er en erfaren «wanderer». Hva tror du? Bør jeg få med en venninne, eller tror du det går greit reise heeelt alene? (Det går jo selvfølgelig greit, du kom jo hjem i live, men ja, hadde vært ålreit å hørt din mening).. 🙂

  Marie svarer: Heisann! Tusen takk! Så koselig, og så gøy at du ble inspirert! Så lenge du tar forhåndsregler og er forsiktig (og litt paranoid!) så tror jeg det skal gå helt fint, jeg! Brasil er jo også «et av verdens farligste land», men jeg overlevde det óg. Det kan være lurt å møte lokale, da, slik jeg gjorde gjennom Couchsurfing.org. Selvom du ikke nødvendigvis sover på sofaene dems, kan de være interesserte i å møte deg og vise deg rundt – da får du både sett det som er verdt og se, pluss at du blir litt tryggere enn om du hadde gått rundt alene! Eller hvis du skal bo på hostell, da finner du noen der 🙂 Jeg har trua på deg uansett, GOD TUR, håper du får det fint!

 9. Jeg tar også et enkeltemne (i fransk) denne våren! Føles så bra å kunne tilføre seg noe nytt i fritida mellom frilansoppdrag og tilkallingsvakter. Det er så godt å lære!

  Marie svarer: Åh, jeg vet det! Det var på tide, hjernen min har ikke hatt noe sånt noe å bryne seg på på… lenge. En lærer mye på en verdensreise, men utdanning er liksom noe annet! Lykke til med fransk!

 10. Så spennende, velkommen til UiO! Men det er litt farlig, plutselig dukker det opp flere og flere fag som man finner spennende, også blir man der i årevis:) Og pass deg for å ikke plutselig havne på en master som du finner ut at ikke er helt deg likevel (sånn som meg), men jeg må jo søren meg fullføre nå som jeg har kommet så langt! Så får jeg heller finne drømmejobben senere.. 😛

 11. Tone Ødegaard

  Nå må jeg bare få juble litt i kommentarfeltet ditt. Jeg fikk nettopp vite at jeg skal få være ambassadør for flyktningehjelpen og reise til et foreløpig ukjent sted som feltrepporter med et TV-team fra TV2. Verden ass. Muligheter finnes over alt, og jeg er helt sikker på at du finner din vei inn i din drømmeverden. Krysser fingerene for samarbeid.

  Jeg er også enkeltemnestudent på UIO denne våren. Foreløpig studerer jeg fortsatt i Tyskland, så jeg regner med jeg har masse å ta igjen når jeg kommer hjem. Æh vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Har foreløpig ikke studentkort, tilgang til fronter eller en eneste pensumbok. Krysser fingrene for meg selv også.

  Marie svarer: SÅ UTROLIG KULT! Nå ble jeg helt svimmel av misunnelse, haha. Fortell meg hvordan det var! Og lykke til med studiene – det går nok fint. Det løser seg alltids!

 12. Min tirsdag gikk til forelesning, legebesøk og trening, i tillegg til en digg middag! 🙂

 13. Gratulerer som student, du e bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *