Fitlineproduktene: powercocktail for you

Jeg har begynt på Fitlineproduktene.

Under tittelen WTF-ITLINE fortalte jeg dere i slutten av oktober at jeg hadde latt meg lure til å begynne på en såkalt vidunderkur, et kosttilskudd som skulle gi meg mer energi, bedre prestasjoner og generelt gjøre meg til et supermenneske. Fitlineproduktene. Nå har jeg gått på djevelskapen i snart tre måneder, og tenkte det var på tide å gi dere en status.

Jeg er vanskelig å lure, tror ikke på noen reklamer og nekter å bli overbevist om noe som helst. Men siden Fitlineproduktene bare var et pulver jeg kunne putte i et glass vann jeg allikevel kom til å drikke i løpet av morgenen, dag og kveld så tenkte jeg skitt au. Og da jeg fikk den umiddelbare reaksjonen jeg beskrev i det første innlegget (WTF-ITLINE), med kriblende kropp og en pust tyngre enn murstein etter bare noen få svelger, var det litt lettere å tro på at dette pulveret faktisk gjør noe med kroppen din. Om det var til det bedre, eller om det bare var en allergisk reaksjon som flere av dere fryktet, tok det bare et par dager å finne ut av.

Fitlineproduktene

Introduksjon av Fitlineproduktene

Vel, FitLine heter serien, og det jeg bruker er et Optimalsett. Det består av tre deler – en større boks som heter Basic, en mindre som heter Activize og en siste som heter Restorate. Jeg var på et møte for å lære mer om hva det er jeg putter i meg før jul, og der lærte jeg at

Basic er et pulver som kun består av tørka frukt og grønnsaker, betakaroten, antioksydanter samt C og E-vitamin og Selen. Dette

– Stimulerer mage- og tarmsystemet
– Styrker immunforsvaret
– Øker næringsopptaket
– Balanserer blodsukkeret
– Gir cellebeskyttelse

Basic taes om morgenen, sammen med Activize – i en såkalt powercocktail som skal gi deg en kickstart på dagen. Det smaker til og med ganske godt!

Activize er pulveret jeg drikker på bildet over (og i skrivende stund), og det består av C og B-vitamin, brunalgeekstrakt og Guarana – naturlig koffein. Det er dette pulveret som gir deg en «flush», som altså er kallenavnet på den sinnsyke reaksjonen jeg fikk ved første inntak. I tillegg til å gi deg flush, gir den deg

– Økt forbrenning
– Økt blodsirkulasjon
– Økt oksygenopptak
– Bedre prestasjon og konsentrasjon
– Forfrisker og stimulerer

Den blir ofte brukt i russetiden, for at man skal klare både fest og eksamen, den kan fungere som smertestillende og den er fin i champis. Det har ikke jeg prøvd enda, syns effekten er syk nok alene om ikke alkoholen skal komme og gjøre meg enda galere, haha. Reaksjonen, «flushet», starter innen 7 minutter og går over innen 20, så hvis du tar det en liten halvtime før du skal ut blant folk pleier det å gå greit, altså. Selv om jeg så ut som en solbrent gris på pinne sist jeg besøkte fetteren min… (Jeg styrtet et helt glass før jeg satt meg i bilen, haha)

Fitlineproduktene gir deg energi

Den siste heter Restorate (bildet), og består av mineraler og vitamin D3. Den taes etter trening, eller før du skal legge deg, og skal

– Være fin for hår, hud og negler
– Restitusjon etter trening
– pH-balanse
– Bedre søvn
– Har en utrensende effekt
– Balanserer blodsukkeret
– Styrker skjelett og tenner
– Styrker immunforsvaret
– Gir deg mer lyst på sunn mat, og mindre lyst på sukker

Smaker ikke så fantastisk godt, men du kan blande den ut i omtrent hva du vil – så jeg pleier å ha den i mango-te. Da smaker du ikke pulveret i det hele tatt, mmm.

Hva Fitlineproduktene har gjort for meg

Så. Hva har det her gitt meg? Først og fremst – jeg sover bedre. Jeg har aldri slitt med søvnproblemer, men da jeg begynte på det her ble søvnen min plutselig ENDA deiligere – det trodde jeg ikke engang var mulig… Jeg sover jo stort sett som en stor baby. I tillegg har huden holdt seg renere, jeg har ikke noe særlig lyst på sukker lenger og jeg får mer energi av Activizen. Jeg blir heller ikke fyllesyk lenger, tar du et glass med Restorate etter å ha satt tenna i tapeten en natt våkner du som superwoman dagen derpå. Før måtte jeg avlyse alle planer og ligge inne i fosterstilling, helst, selv etter bare noen glass med vin kvelden før, men nå spretter jeg opp og bruker søndagen til alt annet enn å synes synd på meg selv. Det er kanskje den aller største forskjellen jeg har merket, hvor trist det enn høres ut, heh.

Av andres erfaringer kan jeg nevne at venninnen min en gang var allergisk mot tomat, kunne ikke spise pizza engang pga sausen i bunn. Etter at hun begynte på det her spiser hun tomat som bare det. Andre tilfeller jeg har hørt om er at det fungerer positivt på diabetes (etter ca 6 mnd), migrene, smerter, eksem, FitLine reparerer visstnok det meste. Det er økologisk, dopingsikkert og vannlatende – altså tisser du ut igjen det kroppen din ikke trenger.

Fitlineproduktene kommer i pakke

Vil du teste ut Fitlineproduktene?

Du kan velge om du kun skal være bruker av pulveret, eller om du vil være distributør – altså at andre kan bestille gjennom deg. Jeg har blitt en sånn, så hvis noen av dere er nysgjerrige etter dette, og får lyst til å prøve selv, kan dere kjøpe det direkte fra meg her, eller sende meg en e-post på blogg@supermarie.net. Prisen er stiv ved første øyekast, men når du deler det opp ender det på ca 28 kr dagen.

Har dere vært borti det før, eller kjenner dere noen som har? Del, del! 

14 kommentarer

 1. Det var noen sinsykt kule bilder!:D

 2. Jeg har hatt lyst til å prøve det, for jeg hadde virkelig trengt mer energi i vintermånedene, men synes prisen er bittelitt stiv. Høres genialt ut!

 3. Kan gravide ta detre?

  Marie svarer: Hm, det må jeg sjekke opp! Men jeg tror det, det er jo bare vitaminer etc 🙂

 4. Dette**

 5. Ja, jeg bruker basic og activize selv 🙂 Synes det er helt utrolig – og det har hjulpet veldig på hodepinen min! Anbefales, selv om prisen er litt stiv for en student 😉

 6. DU SELGER DET SÅ BRA MARIE!!!! !!! Føler jeg trenger det i russetida, selv om jeg ikke drikker…
  Kan du ikke ha konkurranse (der jeg vinner, hehehheeh)
  Liker ikke egentlig tilskudd og masse piss folk preiker om, men dette overbeviser faktisk…. DU ALTSÅ

 7. Blir du ikke litt skeptisk når noe fungerer på så mye, som allergi og diabetes, som ikke har samme grunnlag?

 8. Jeg stoler ikke på det produktet i det hele tatt. Det har ikke noe med deg å gjøre, men etter å ha tenkt meg om så er ikke det noe jeg synes er bra i det hele tatt. Bedriften har ikke noen hjemmeside, de selger produktene sine gjennom «third parties» (pyramid scheme eller MLM kalles det, sjekk det ut på internett), og de har ikke noen etablert bransje gjennom butikker og slikt (fordi forskriftene ikke tillater dem å selge produktene sine der). Du kan spørre deg hvorfor det er slikt. Det er noe mistenkelig på gang. Skal også skrive en ekstra melding etterpå med mer informasjon om MLM.

 9. Faren til ei venninne tar det 🙂

 10. Solfrid

  Blei noget skeptisk etter det siste avsnittet. Er det berre gjennom distributørar ein får tak i det?
  Også høyres det eigentleg for fantastisk ut til å vere sant. Eg blir skeptisk med ein gong noko høyres så fantastisk ut x) Fekk lyst til å prøve det, men litt skeptisk av kor mykje greier det er og opplegget rundt, litt som Alva over her.

  Marie svarer: Ja, så vidt jeg vet! Jeg var like skeptisk helt til jeg fikk prøve det, hehe. Jeg tenker at så lenge det har en effekt for meg, så er ikke opplegget rundt så farlig for min del. Det koker jo ned til det du dytter i kroppen din, uansett hvordan det blir distribuert, og det har bare vært positive virkninger i mitt tilfelle. Møtet jeg var på om produktet og hele pyramidespillet var også så ryddig og enkelt og greit, dyktige folk, et produkt som er lovlig og testet og gidder du ikke bli en del av pyramiden – så dropper du det bare. 🙂

 11. enig med solfrid, med en gang jeg hører distrubitører og pyramidespill blir jeg skeptisk. var selv distrubitør en gang i tida, og herrefred. aldri mer. skjønner man kan tjene godt på det når man har blogg (eller gode selgerskills), men at man kun kan kjøpe disse fantastiske produktene gjennom et sånt spill gjør meg skeptisk.. de produktene jeg selv gikk på når jeg var distrubitør fikk jeg dog ikke noen effekt av heller. men er det så amazing som du beskriver burde man få tak i det anywhere. dessuten er 28,- per dag ganske mye.

 12. Christl

  Hadde vært fint om du kunne svare på mail ang. Fitline da.

  Marie svarer: Jobber med saken 🙂

 13. Hørtes spennende ut, og hørtes ut som noe jeg trenger, men tror ikke helt jeg tør. Pluss at jeg er fattig student *synessyndpåmegselv* 😛

 14. […] er ingen selger. La oss bare skrive det i stein med en gang. Da jeg fortalte dere om FitLine for en uke siden var det av to grunner, 1. dere spurte og 2. det gjør så mye fint for så mange at jeg vil det […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *