THE REAL YOU IS SEXY
ph_AERIE

Er det én sak som engasjerer meg blant mote- og skjønnhetsverden, er det hvordan den fremstiller oss mennesker, og særlig jenter: løgnaktig. Fake fra hode, skulder, kne til tå. Skjønnhetsidealet som forteller oss hvordan vi «skal» se ut er laget i et retusjeringsprogram ingen av oss har i det virkelige liv, derfor hopper hjertet mitt i taket når aktører velger å gå ærlig ut i stedet for å fyre oppunder et ideal det er fysisk umulig å strekke seg etter.

Sender et stort slengkyss til Aerie og håper at andre, inkludert bloggerne, snart kan følge etter. Smil!

(Les også I know I’m beautiful, but I’m feeling fat)

I love what Aerie is doing with no retouching on their models. Stay real, we’re beautiful as we are!

7 kommentarer

 1. Dette er vel ett steg. Men så var det noe annet å ikke bare plukke ut (syl)tynne modeller. Her er de jo også tynne. De ser fortsatt sunnere ut sammenlignet.
  Tror ikke noen noensinne har skjønt hvorfor all redigeringen er nødvendig…

 2. Annemarie

  Bra insj! Det eneste som irriterer meg med disse bildene er hvordan modellenes pupper ligger så fint på plass i bh-en selv når de ligger på ryggen. Hvis jeg ligger på ryggen ser det jo knapt ut som at jeg har kommet i puberterten 😛

  Marie svarer: Haha! Word. Det er sikkert sånn superpush, prøvde det en gang selv – det var ren galskap som skjedde under haka mi….

 3. Jeg synes dette er en veldig bra start ihvertfall! Tror ikke de som står bak markedføringen som er retter mot jenter og kvinner noen gang kommer til å slutte helt å utnytte vår usikkerhet, det er jo den enkleste måten for de å tjene penger på. Men dette er, i det minste, et friskt pust i vrimelet av ihjelphotoshoppede kropper og fjes. Jeg liker det.

 4. JA!!! LIKER!! HURRA!!!

 5. Jge syns den kampanjen er så fin 😀

 6. yesyesyes!! dette trenger vi mer av 🙂

  http://www.mydirtysho.es

 7. Liker dette meget godt selv! Som «fotograf» nekter jeg å redigere ting som ikke er der midlertidig på kroppen, som f.eks en kvise, et sår eller noe slikt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *