IGUAZU FALLS OF BRAZIL

Det her har jeg med hånden på hjertet gledet meg lenge til å vise dere. Det er virkelig noe av det mektigste og vakreste jeg noen gang har sett jorden vår gjøre. Den første sneakpeaken vi fikk var det på bildet over, dere kan jo bare forestille dere hvilken spenning og hvilke forventninger som bygget seg opp og svimlet rundt bak ribbeina mine akkurat da.


De dyrene her krydde det av. Og de er ikke sjenerte, de går i folks vesker om de må, på jakten etter noe å spise. De er jo selv til å spises opp!

Og så:


Bildene rettferdiggjør ingen verdens ting. Det å stå der og høre fossen tordne, å føle de bittesmå dråpene omfavne huden min, jeg mistet begrepet om både tid og sted.


Meg og Lena, jeg er så glad for å ha delt opplevelsen med noen hvis ikke hadde jeg blitt GAL.


ph_priv, Iguazu Falls, Brazil

Og de nydeligste sommerfuglene jeg har sett svermet rundt overalt. Det var som en altfor sann drøm, hele greia. Lov meg at dere reiser hit en gang i løpet av livet, LOV meg det!

Breath-taking Iguazu Falls…. I still can’t believe that these are my own photos. It was so powerful to stand there and hear the fall’s thunder, feel the tiny drops and just watch the amazing Earth we’re living on do it’s thing. Promise me that you’ll go here someday, ok? PROMISE!

16 kommentarer

 1. Eg lovar!
  Og herregud, eg vil ut i meir natur. Naturen på kloda vår altså!

 2. Om du skulle reist en gang til og bare fikk besøke ett kontinent, hvilket ville du tatt? Og hva ville du opplevd på ny, og hva kunne du bytta mot nye opplevelser?
  hilsen wanderlust uten destinasjon

  Marie svarer: Jeg ble utrolig glad i Asia, så jeg ville nok reist tilbake dit! Afrika kunne jeg opplevd på ny (jobbet ved et dyrereservat), den kinesiske mur, Philippinene, vanskelig å velge… Jeg kunne ha byttet ut Surinam, der var det ikke så mye å gjøre – men samtidig gøy å ha vært der! Åh, verden er jo så mye, jeg vil ha med meg alt!

 3. Takket være reisen din har dette vært på lista en stund. Nå er jeg selv ute på reise, skal til Argentina i løpet av turen og da skal jeg garantert få med meg dette!! 🙂

  Marie svarer: Så bra! Og KOS DEG så mye på reisen din! Gleder meg på dine vegne til å oppleve det her!

 4. oh my! for noen nydelige bilder! og de dyerene var dødssøte! og sommerfuglen dødsfin! ææh jeg vil dit!!!

  http://www.thestylishcupcake.blogspot.com

 5. Pisotene er og blir de søteste dyrene som finnes i Latin-Amerika. Første gang jeg så de var jeg sju og falt pladask! 🙂

 6. For et syn!

 7. Da jeg var der, bodde vi 3 dager på hotellet inne på reservatet. Det var også helt fantastisk. Var på båttur opp elva, gjennom en av de mindre fossene og så krokodiller. I tillegg gikk vi helt ut på tuppen av den som heter noe som «djevelens hals», og det er noe av det villeste jeg har vært med på. Vi ble gjennomvåte bare av å stå der. Dessuten var det også helt fantastisk å gå rundt der på nattomvisning. Iguazu er en av de tingene jeg er mest glad for å ha opplevd.

 8. Å herlighet, fikk frydninger da jeg kommer til bilde nr. 3! Der skal definitivt jeg også

 9. Dit MÅ jeg! Nydelig bilder, og jeg kan bare tenke meg hvordan det er å se det i virkeligheten.

 10. Så utrolig fine bilder! vil dit en gang jeg også 🙂

 11. Nydelige bilder! Herlige farger… Blir glad av å se på disse, jeg.

 12. Jeg var der for en måned siden. Helt fantastisk! 🙂

  Hahaha, jeg må le av bildet ditt av nesebjørnen (som de er så uheldige å hete på norsk). Jeg visste ikke at de fikk plass nedi der. Håper den ikke satt seg fast, stakkar 🙂

 13. what^
  * ELSKPÅ

 14. […] du først reiser til Fos do Iguazu i Brasil, er det nesten skrevet i stein at du må ta turen til den argentinske siden av mesterverket også. […]

 15. SÅ VAKKERT! Dit vil jeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *