AS WE SAY IN FREDRIKSTAD: Det årnær sæ

Jeg må LE…. Jeg skulle vært rosa, gått på fire bein, hatt krøllete hale og hett Babe. Fordi

1. Jeg rakk å være arbeidsledig i hele to dager, og så kom det en telefon om en mulig jobb. Mer vet jeg ikke før til uken, men jeg er gira!
2. I dag fikk jeg plass på enkeltemnestudie ved UiO, jeg skal studere Midtøstens moderne historie, vårsemesteret 2014.
3. I går kom det to innkallelser til øvelser med Forsvaret, jeg får min dose med grønt selvom jeg takket nei til befalskoleopptak.
4. Om en drøy uke har jeg et møte med noen jeg virkelig drømmer om å jobbe for i fremtiden!
5. Mentaltreneren vil gi meg et signert eksemplar av boken sin Tenk som en kriger, av Tommy Fjeldheim

Hvem sin kvote med flaks er det mamma stjal til meg da jeg ble født?

I can’t stop laughing. I’m way too lucky. Because: 1. I was unemployed for exactly two days before I got a phone call about a possible job. 2. Today I got the message that I can start my study alreadt this spring, I’m studying the Modern history of the Middle East. 3. Yesterday I got two letters about two different military trainings with the Armed Forces, I get to stay green even though I said no to the Army School selection. 4. In one week I have a meeting with an organization I really want to work for in the future. 5. The Mental Coach wants to give me a free sample of his book. Who’s quota did my mom steal for me when I was born?

26 kommentarer

 1. Du fortjener det! 🙂

 2. Det var nok min dose flaks hun stjal, men er veeldig glad på dine vegne fordi 🙂 Go for it! Veldig spent på punkt 4!

 3. åh så fantastisk å høre! gleder meg til å høre mer om alt 😀 ha en suuper helg!

 4. Åå, det er så deilig når alt bare går en vei! Lykke til med alt sammen. Gleder meg til å høre om resten 🙂

 5. Så gøy!! vel fortjent. grattis 😀 god helg til deg. http://www.mydirtysho.es

 6. Så bra! Du er så flink 🙂

 7. Fordi du fortener det som Wilde skriv!
  Blir nysgjerrig på kva du skal framover no, moro!

 8. Haha, har tenkt i lignende baner mange ganger -bitene liksom bare faller på plass, for deg 🙂 men du fortjener det, altså!

 9. Det studerer jeg og 🙂

 10. karma! du fortjener det vel da 🙂

 11. Flaks, frøken? Er karmaen din, dette – og du vet jo hva som avgjør hvordan den slår ut! 😉 vel fortjent!

 12. Lucky kid! Høres jo ut som du skal få et fantastisk år hvertfall 🙂 For en god start!

 13. Du er så heldig 😀 Men det har sikkert mye å gjøre med at du er du. Du virker så engasjert og lærevillig, du er sikkert et kupp både arbeidsmessig, blant venner og kjæreste. Men en annen ting, hvordan kom du i kontakt med mental treneren, og hvor mye koster det? 🙂

  Marie svarer: Neimen, å. Tusen takk! Føler meg ikke som et kupp, haha, men tar det som et kompliment allikevel! Jeg kom i kontakt med Tommy via jobben i TV-bransjen, pris kan du helt sikkert maile han om – bravura.no

 14. Nei, nå ble jeg glad! Velfortjent *applaus*

 15. Wow! Det er nok ikke bare hell vil jeg tro! Du er jo god til noe, og det er tydelig at du blir lagt merke til 😀 Jeg blir så sur når noen sier til meg hvor «heldig» jeg er for å ha kommet inn på skolen jeg går på – når det er jeg som har jobbet hardt for å komme dit jeg er. Og det har du også, så dette er vel fortjent! Rull rundt i stolthet i dag! 😀 Og spis en marsipangris!

 16. Ikke dårlig! 😀 Grattis med mange nye muligheter!

 17. Hurra for deg! Det fortjener du! Mandagmorgen reiser jeg til Vietnam, for der er starten på en fire måneders rundreise i Asia! Tusen takk for all inspirasjon, tips og fine tekster! Du er en stor del av grunnen til denne turen, for du viste meg hvor fin verden der ute er! 🙂

 18. Gratulerer så mye 🙂 Du er så superduper at du virkelig fortjener dette!
  Florerer vel slike ord rundt på kommentarfeltet. Men flinke piker ordner det seg for?

 19. Såå gøy! Gratulere så mye med alt sammen 😀

 20. Jeg tror det ble ved feiltagelse lagt litt av min flaks i din krukke! Jeg tar den gjerne tilbake… Neida. Joda.
  Hehe, du har masse å se frem til i hvertfall! Kos deg uansett hva det er. Nye valg, nye opplevelser – bruk dem du som tørr (å kan) 🙂

 21. Så artig, det studiet hørtes kjempegøy ut! Stå på!

 22. Aaaah, brevet mitt jo <3

  Marie svarer: Jaa, ble så glad! Tusen tusen takk!

 23. Så spennende, alt sammen! Gleder meg til å høre mer!

 24. WHAT liksom!

 25. sv: så bra 😉 Er drit lenge siden jeg har skrevet brev liksom. Hadde noen brevvenner for mange år siden, men det er jo ikke no gøy å skrive når man ikke får noe tilbake 😛 hehe
  Men bra du likte det da hvertfall <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *