I HEART FLORIPA


Hahaha. Må elske Brasil. (Her spiser jeg Acai, SÅ godt!)


Verdens fineste tatovering, jeg vurderer fortsatt å stjele idéen! Lenas føtter.


Folk drar ikke på shopping når det er strandvær, så da flytter vi shoppingen til stranda. Like greit.


Her er jeg i himmelen, valpefettet mitt nikker enig. Kokosnøttvann og salt mais, de selger det på så og si alle strendene.


Mitt første møte med backpackerklesvask. Det sier litt om hvor heldig jeg var i resten av verden, det måtte gå fem måneder og tre kontinenter før jeg trengte å vaske noe for hånd! Lenge leve couchsurfingheaven og byer med klesvaskemuligheter.


Stranddelikatesse no. 2 – varm ost med krydder på. Jeg sikler bare jeg skriver det, dere får ha meg unnskyldt.


Sjokoladepizza, null tull. Jeg trodde også at de tulla.


ph_priv, Florianopolis, Brazil

Etter å ha sovet meg elleve timer sør i landet, fra Sao Paulo, ankom jeg deiligste Florianopolis i midten av februar. Jeg tror ikke dere sliter med å forstå at jeg ble der i over to uker. Stedet var et pa-ra-dis på jord! Med 44 strender hadde jeg nok å gjøre ved å prøve å rekke over alle. Favorittene ble Praia Mole, til tross for de store bølgene (vannskrekk), Jurere (roligere hav!) og Barra do Lagoa. Herregud, hvordan velge, det er jo basically sand, sol og hav overalt haha. På Praia Mole var sanden så myk at det hørtes ut som du tråkket på valper når du gikk rundt!

Florianopolis har blitt en populær destinasjon for backpackere fra hele verden, det er så mye å gjøre og så mye energi å hente der. Du kan ligge dagen lang på 44 forskjellige strender og lade batteriene, surfe, stå på sandboard eller på padlebrett. Jeg bodde på Backpackers Sunset, hvor jeg delte rom med syv andre. Et utrolig fint og sosialt hostell, med bussholdeplass til resten av øya og gangavstand ned til sentrum. Det var på denne øya jeg møtte fineste Lena og Ina (nederste bildet) også. De hadde lest bloggen og hjertesukket mitt fra Rio, og spurte om vi skulle møtes – helt uavhengig av hverandre, så det endte med at vi møttes alle tre til slutt. Vi koste oss med sjokoladepizza, forró (dans) og øl før Lena og jeg (vi bodde på samme hostell) reiste videre sammen til neste destinasjon – Iguazu falls. Der ventet det mektigste og vakreste synet jeg har sett noen gang, helt på linje med den gigantiske hvalen jeg så danse i havet foran meg på Hawaii…. Jeg gleder meg til å vise dere bilder!

After sleeping myself 11 hours further South in Brazil, from Sao Paulo, I arrived wonderful Florianopolis in the middle of February. I don’t think you’re struggeling with understanding why I spent over two weeks in that place. It was PARADISE on Earth! With 44 beaches I had plenty of things to do – trying to explore all of them. My favourites were Praia Mole, Jurere and Barra do Lagoa. Oh god, how can one choose – it’s basically sand, sun and beaches all over the place haha. At Praia Mole the sand was so soft that it sounded like you were walking on puppies!

Florianopolis has become a very popular destination for backpackers from all over the world. It’s so much to do, and so much energy to catch there. You can lay on the beach all day long to recharge, or you can go surfing, sandboarding and padle. I stayed at Backpackers Sunset Hostel where I shared a dorm with seven more people. Such a nice and social place to stay, with the bus stop right outside and walking distance to the small town. It was on this Island that I met Lena and Ina as well, the angels that made me smile again after Rio. They had read my blog and reached out a hand – both independent from eachother, so we ended up meeting all the three of us. Had such a nice time with chocolate pizza, forró dance and beer until Lena and I traveled together and let Florianopolis behind. We went to Iguazu Falls, which was an amazing experience… Can’t wait to show you pictures from there!

17 kommentarer

 1. `Stjel idèen, stjel idèen! 😀 Tror ikke det er veldig digg å tattovere føttene, men fy søren så fint det er! 🙂

 2. Herlig med disse reisegjennomgangene igjen! Brasiiiiiil omg. Stedet ser absolutt ut som paradis på bildene dine! ELSKER acai! Skulle gjerne ha spist det hver dag. Resten av livet..

  Tattoveringen var AWESOME.

 3. Åh, har gledet meg til å høre om Brasil! Sør-Amerika er drømmen akkurat nå. Hva skal man ta seg til? DET ER SÅ MANGE VALG. Studere? Grenader? Reise? Du gjør det i alle fall ikke lettere å legge reisingen på hylla……

  Hva het den øya der alle samlet seg for å se solnedgangen og danse?

  Du er super! Du inspirerer.

  Marie svarer: Jeg vet det, verden er FOR fin! Den øya heter Jericoacoara 🙂 Tusen takk! Du er fin!

 4. nå har jeg skikkelig lyst til å dra dit..

 5. Åh, tattoveringen! <3 Jeg er altfor dårlig til å kommentere, men må si at bloggen din og instakontoen din to flotte lyspunkt! http://twistedsifter.files.wordpress.com/2013/08/tattoo-of-world-with-countries-visited-colored-in.jpg Så denne og tenkte på deg!

 6. Ser fantastisk ut! Føler det er litt tabu å legge ut bikinibilder med mindre du er syltynn eller har (gode???) kunnskaper om Photoshop, så kommer du og legger ut bilder av deg som koser deg med mat. Tommel opp! Mat er digg.

 7. eelsker bildene, så helt fantastisk ut!

 8. ååh elsker at du repeterer reisen!! HAR så lyst å komme meg ut, hvertfall til Brasil etter å ha lest bloggen din 😀 wiii gleder meg til det blir min tur!

 9. Drømmer meg så bort når du legger ut slike innlegg! Vil reise jeg og! Hvilket kamera og objektiver hadde du med på verdensreisen?:)

  Marie svarer: Hadde med meg bare Canon 550D og det objektivet som fulgte med da jeg kjøpte det 🙂

 10. Den tatoveringen var jo bare awesome

 11. Ser ut som en fantastisk plass med (rar)god mat! 🙂
  Tatoveringen er elsk<3

 12. Så herlig! Er et land som jeg definitivt kunne tenke meg å sette mine små føtter på 🙂
  Herlige og fine bilder! Du er virkelig flink med å redigere, og ikke minst fange øyeblikk.

 13. Skal definitivt reise til Florianopolis en dag! Høres fantastisk ut 🙂

 14. Hahah brasilianere er noe for seg selv. det vet jeg alt om siden kjæresten er brasiliansk. hehe. Ser ut som du har hatt det helt fantastisk der. Drømmer meg tilbake til brasil når jeg ser på bildene dine.

  neste stopp for meg: Marokkooo!! Har du vært der før? tips?

  http://www.mydirtysho.es

 15. Ååh, høyres og ser fantastisk ut!
  Tattoveringa er fiiin, verden for dine føtter lizm! 🙂

 16. kjempefine bilder! ser morsomt ut 🙂

 17. Deilig – både plassen(e)/bildene og duuuu!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *