YOUR MOM

Nei, jeg har ikke bleka håret. Jeg har bare dusja. Jeg elsker å tyvlåne jakka til mamma, å bære hennes varme gjør at jeg føler at jeg tilhører noen. Den følelsen unner jeg alle.

Arbeidsledig dag 1, i dag har jeg:

– Våknet av vekkerklokke, satt den på bare for å gi meg selv følelsen av å måtte stå opp for noe (den ringte halv tolv, da, ha)
– Avtalt møte med Sidsel Wold, utenriksreporter i NRK og yrkesforbilde no. 1. Jeg er så takknemlig for at hun tar seg tid til meg, bare fordi jeg…. Ja, hvem er jeg, liksom? Jeg vet det: starstruck, bare hun svarte på mailen min…. Nerver til månen, men det skal gå fint!
– Brukt gavekortet fra Løplabbet som jeg fikk av støvet* til jul på nye joggesko, anbefaler dere å få tilpasset skoene sine der – jeg fant ut at jeg løper både skjevt og hardt så det blir godt med litt rosa puter under føttene neste gang jeg springer ut
– Fått beskjed om at søknaden til enkeltemnestudier er godkjent – jeg kan SØKE om tre dager! På… noe! Meldte meg på for gøy, nå ble det plutselig alvor.
– Trøstehandlet på januarsalget, to pynteputer og to topper. Å bruke penger er den lureste trøsten for ei som ikke har fast inntekt lenger, sikkert
– Mailet litt hit og dit, og lurt på hvordan i all verden de større bloggerne klarer å leve av det her uten å jobbe ved siden av.

Nå skal jeg på middag til fineste fetter og kjæresten hans, så vi skrives senere!

*mamma og pappa

No, I haven’t lightened my hair. I’ve just taken a shower. I love stealing my mom’s jacket, to carry her warmth makes me feel like I belong to someone. That feeling is a feeling I begrudge everyone. Unemployed day 1, today I’ve:
– Woken up to the alarm, just to give myself the feeling that I had to get up for something
– Signed a meeting with war reporter Sidsel Wold, my idol in work. I’m so grateful that she wants to use her time on me! 
– Bought new running shoes, pink pillows all the way
– Done some shopping, the best comfort for an unemployee is to spend money…. eh
– Sent som e-mails and wondered how other bloggers are able to live from this – with no side job. GOD. 

I’m heading out for dinner at my cousin’s place, I’ll write to you later!

7 kommentarer

 1. Selv har jeg fått spørsmål om jeg hadde klippet meg. Når jeg bare hadde vasket håret… Må gjøre det oftere, gitt 😛

  Er så altfor mange valg her i livet. altså. Og hele verden rundt deg mener at alt skal bli gjort så fort som mulig… For tiden er visst knapp!

 2. Å, det er sånn tak i deg! Har en del sånne typer mailer jeg også burde turt å step it up to og sendt rundt, hørt om muligheter for både det ene og det andre, men det blir liksom aldri til. Doven pingle burde jeg vel kunne kalles. Du er flink, Marie! 🙂 ser virkelig opp til gutset og motet ditt!

 3. Hva skriver du i brevene/mailene til forbildene dine, og hvordan fant du deg mentaltrener? 🙂 spennende lesning 🙂

  Marie svarer: Jeg er bare ærlig, skriver kort hvem jeg er og hvorfor jeg ønsker å komme i kontakt med dem 🙂 Jeg drømmer om å jobbe med det samme som Sidsel gjør, så jeg skrev rett og slett at jeg ønsket å høre litt om hennes erfaringer og historier. Mentaltreneren kom jeg i kontakt med gjennom jobben, vi hadde han som gjest i MMA-studio da jeg skrev manus for det programmet.

 4. Supermarie! Du er den tøffeste jeg vet om! Sidsel Wold liksom! Fyfafo du er tøff. Tøff tøff tøff! Inn med te-skje!

  Du/vi/man må begynne å blogge om mote og skjønnhet for å tjene noe i denna verdenen.

  Marie svarer: DU ER FIN! Ja, la oss bli rosa. Lenge leve rosa!

 5. Åh, Sidsel Wold er fantastisk. Hun var på en leir jeg hadde ansvar for i 2012 og holdt innledning, så hadde noen telefonsamtaler og mailutvekslinger med henne i den forbindelse. Jeg var også litt starstruck 🙂

 6. Aah, så spennande med Sidsel Wold-møte!

  Haha, eg har óg fått same spørsmål som Maria, og eg hadde samme svaret. Nydusja hår er fint, men så kjedeleg å dusje det.

 7. Løplabbet, hmmmmmmmmmmm DET burde jeg kanskje få gjort en gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *