FOR EVERY NEW DAY

Mål og drømmer er ikke forbeholdt nyttårsaften, jeg syns det er fint at mange setter seg ned og tenker over hva de vil her i livet og i det kommende året, men jeg er mer forkjemper av at vi skal omfavne hver eneste DAG på samme måte – med drømmer, håp og være målbevisst på noe du ønsker å oppnå. Hver dag er en ny mulighet, ikke bare den ene dagen som dytter oss over i et nytt år.

Så, 2014, i år lover jeg deg ingenting – men her er en liste over ting jeg har lyst til å gjøre.

– Bli flinkere til å bruke kameraet, ikke bare når jeg er på reise, men ellers óg.

– Være spontan

– Minske tiden jeg bruker på Internett, og heller lese mer bøker, gå turer, hekle, løse kryssord, ta tilbake litt av det fine livet vi hadde før Internett og sosiale medier

– Speede opp innsatsen på Day Zero-listen min, så jeg rekker å bli ferdig på 1001 dager.

– Finne igjen løpegleden

– Ta et kurs, eller starte på en ny utdanning

– Reise til nye steder

– Pusse opp leiligheta mi hos mamma og pappa, og leve ut interiørdrømmen min

– Skrive mer tekster

– Be inn hele familien på middag, nå som jeg endelig har begynt å få dreisen

Hva har dere lyst til?

__________________________________________
Goals and dreams are not only reserved to New Year’s Eve, I think it’s great that people sit down and think about what they want with their lives and for the upcoming year, but I think we should rather take every single DAY in the same way – with dreams, hopes and be determined on what we want to achieve. Every day is a new opportunity, not just that ONE day that pushes us over in a new year. So – 2014, this time I won’t promise you anything but here are some things I would like to do:

– Get better on using my camera, not only when I’m traveling but in everyday life as well
– Be spontanious
– Less time on Internet, and more time on the life we had before social media. Like go for a walk, solve crosswords, and read books
– Work more on my Day Zero-project
– Find back the joy of running
– Take a class or start a new education
– Travel
– Do a makeover on my appartment in my mom and dad’s house, and live out my interior dream
– Do more writing
– Ask my whole family in for dinner

What do you want to do?

10 kommentarer

 1. Jeg har så mye, men er helt enig med deg at vi skal se på hver dag som en ny mulighet, en ny sjanse. Selv om det er vanskelig å se i hverdagstresset der alt føles å gå i ett. Jeg har litt av de samme måla, jeg vil stoppe mer opp i hverdagen og realisere at jeg har det utrolig fint.

 2. Jeg vil også prøve å kutte ned tiden på nett, i hvert fall litt! Og si mer ifra, det er mitt nyttårsforsett:)
  Godt nyttår Marie!

 3. 2014 blir nok et supert år!
  Jeg har aller mest lyst til å være mye flinkere til å spare penger, slik at jeg kan reise og oppleve mer av verden! Jeg ønsker også at 2014 blir året jeg blir en modigere versjon av meg selv, en som tør å tråkke utenfor komfortsonen! 😀

 4. Lyst å gjøre:
  – Være tusen ganger mer positiv.
  – Fullføre vgs med et smil.
  – Innse at livet er verdt å leve og at det er så himla mye kjekt å gjøre.
  Pluss alle dine punkter.

  Vil takke for alle dine fine bilder og tekster i året som har vært. Det er så gøy å trykke seg inn på bloggen din! 🙂

  Hva synes du forresten om den nye jegertroppen for kvinner?

  Marie svarer: LIKER planene dine! Tusen takk selv, for at du følger meg! Jeg syns det er bra at Forsvaret ønsker flere kvinner inn, men jeg vet ikke om å opprette en helt egen jegertropp for kvinner er veien å gå?! Jeg har litt blanda standpunkt, hehe. Mennesket må være i stand til å løse de oppdragene jegertroppen blir satt til – uavhengig av kjønn. Dersom kvinner (som fra naturens side er svakere) ikke er egnet, så er de ikke det. Vi trenger ikke å lage en egen tropp bare for å fylle kvinnekvota… Jeg hadde vært mer positiv dersom tilbudet gjaldt feks befalskolen, at de oppretter målretta trening opp mot befalskolen (for begge kjønn) blant de som er inne til førstegangstjenesten – da tror jeg de hadde dratt med seg mange fler!

 5. Einig med deg i det!
  Eg har óg lyst til å bli flinkare til å logge av, greie å slappe av i mitt eige selskap, gå meir utanfor komfortsona, hekle meir, spele meir langeleik, drikke meir te, fortsette med steppdansen, finne ut kva eg vil til hausten og bli tøffare og gladare.
  Satsar på at 2014 blir bra!

 6. Har lyst til mye av det samme som deg! Holder på å skrive en liste nå 🙂 Har funnet ut at de tradisjonelle nyttårsforsettende ikke er noe for meg, så jeg prøver å gjøre det mer konkret. En liste over enkle ting som mest sannsynlig er litt mer oppnåelig 🙂 Gleder meg til det nye året!

 7. Jeg skal trene mer(har blitt litt lite det siste halvåret, for jeg har bare brukt tida med kjæresten, som jeg fikk meg for et halvt år siden :p), spise sunnere(som betyr mindre salt, mindre karbohydrater og mer salat), reise mer og studere mer(forhåpentligvis begynne på en master) 🙂

 8. utvider du ørene? 🙂

 9. Jeg har lyst til å bli kjent med flere interessante folk og bli flinkere til å holde kontakten med folk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *