2014, THEY’RE YOUR PROBLEM NOW. XOXO 2013


ph_priv

Jeg elsker tomme dagbøker like mye som de fulle. Alt det uforutsigbare og de blanke arkene vi står ovenfor, og alt vi har levd, opplevd og skrevet ferdig. Når jeg blar gjennom det som har vært, er det lite som skulle vært strøket – for det er krussedullene og krøllene i boka vi lærer av. Det er ikke lov med viskelær og blanco, sett heller en pen strek over det hele og ta det med deg videre, lær av det som ikke ble slik du hadde tenkt, og bygg videre på det. Om det så er en ny dag, nytt kapittel eller nytt år.

Dette får bli mitt punktum for året som har gått, jeg gleder meg til å begynne å skrive på mitt 2014! Nå gjenstår det bare å ønske dere et DEILIG nytt år, alle sammen! Tusen takk for alle ordene dere har lagt igjen i år, de blir med meg inn i det neste – håper dere følger etter! Ta vare på hverandre, vær forsiktige og NYT livet! Make your can’ts into cans, and your dreams into plans! (Egentlig sees vi jo bare i morgen, på en helt vanlig onsdag, men litt peptalk skader aldri, etterfulgt av kalkun, litt klining og en glitrende himmel. Hipphipp!)

I love an empty diary just as much as a full one. All the unpredictable and the empty pages we’re ahead of, and all that we’ve lived, experienced and already written. When I’m browsing my earlier written pages, it’s not much that should’ve been erased – ’cause it’s the curls and the kruedulls we’re learning from. It’s not allowed using erasers nor blanco, put a line over it instead and bring it with you, learn of what didn’t go as you wished and build on that. That’ll be my period for 2013, I’m excited to start writing my 2014! HAPPY NEW YEAR, every one, thank you so much for you words this year – I’ll bring them into the next one, and hope that you’ll follow as well. Be careful, take care of eachother and ENJOY life! 

8 kommentarer

 1. Godt nytt år superMarie! Gledar meg til å følgje deg inn i det nye! 🙂

 2. Vi har samme moleskine! Godt nytt år, Marie! 🙂

  Marie svarer: De er så FINE! Godt nytt år! 🙂

 3. Godt nytt år til deg, også! Gleder meg til å lese mer fra deg i 2014 🙂

 4. Godt nyttår! Selvfølgelig blir vi med inn i det nye året med deg!:)
  Jeg har også en dagbok med tomme sider, spent på hva den inneholder om et år…Den tid, den sorg(glede?)

 5. Godt nyttår! 🙂 Måtte 2014 bli minst like bra som 2013!

 6. Godt nyttår! 🙂 M¨åtte 2014 bli fylt med mye glede, latter og nye øyeblikk som kan bli til gode minner! Gleder meg til å følge deg videre i det nye året!

 7. Er en grunn til at jeg bare bruker penn i dagboken 😉
  Må innrømme at jeg ikke har kommet inn i året med optimisme.

 8. GODT NYTT ÅR! Du er alltid like super, og jeg ønsker deg alt godt for 2014!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *