SWEET OLD LADIES

Siden dere er så fine og deler boktipsene deres med meg, tenkte jeg å dele et til med dere. Potensgiverne var en av de bøkene mamma ba meg ta med i sekken da jeg la ut i den store, vide verden. Den var verdt hvert eneste gram den veide, herregud for en varm og deilig gledespreder av en bok! Jeg lo og lo. Og boka ble enda morsommere da jeg på engelsk prøvde å forklare for de jeg reiste rundt i India med hva den handlet om:

«It’s about two old, old sisters that makes this… Øh. I don’t know the English word for it right now, but they are making this thing… that makes guys function… you know, in bed? NO NO, it’s not like that, it’s a really good book! It’s humour and… sweet. And….. Gaad!»

Den var umulig å forklare. Endte med at vi lo så vi skrek, rundt et deilig basseng i indiske Pushkar. Før den opp på leselistene deres, iallfall – den er så herlig!

Trying to recommend this book for my Norwegian readers (I don’t think it’s translated in English), as you can see… it’s not an easy book to explain with English words haha. 

4 kommentarer

  1. Åå, jeg elsker bøker som får meg til å le, selv om jeg sitter der helt for meg selv! Ha en fin dag videre 🙂

  2. Emerentze

    Henger meg på den Marie:)! Jeg hørte den på lydbok på vei alene i bil fra Oslo til Bergen, og jeg lo så jeg gråt omtrent hele veien:) Fantastisk bok!

  3. Kom over bloggen din for ikke så lenge siden, og jeg koser meg sånn med den! Moro når man finner bloggere man har ting til felles med, som reising og tvjobbing:))
    Ha en fortsatt fin romjul!

    Marie svarer: Så koselig å høre! Hva slags jobb har du innen TV? 🙂 Takk, du også! Og godt nytt år!

  4. Null TV nå, men er tidligere praktikant hos TV2. Studerer statsvit nå, men tenker meg på journalistikken når jeg kommer hjem. Du må gjerne ta en titt på bloggen min og se hvordan det er å studere i NYC 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *