XMAS THROUGH VSCO CAM


ph_priv

For en FIN jul! Broren min la ned syv timer (det unnlot han ikke å nevne mellom hver munnfull i går, hehe) i å gi oss en helt himmelsk ribbe med sprø svor (beste!), mens mamma tryllet frem resten av middagen OG en deilig riskrem til dessert. Gjett hvem som fikk mandelen – IGJEN? Jeg fikk den både lillejulaften og i går, jeg! Marsinpangriser overalt!

Jeg fikk så mye fint i går. Bøker, gavekort til nye joggesko fra Løplabbet, ny koffert, penger, eggeglass med barter på, et nydelig bilde av fadderbarnet mitt og mamma hadde laget et album med bildene fra da hun og jeg var i Roma i høst. SÅ KOSELIG! Jeg elsker personlige gaver. I min familie pakker vi opp én og én, i rekkefølge etter alder, så vi var ikke ferdig med gavene før nærmere midnatt, haha. Jeg elsker juuul! Nå skal jeg ned og spise restemat. Mmmmm.

Hvordan åpner dere gavene? Flekker dere opp, eller sitter dere pent og pyntelig og venter på tur dere og? Håper dere hadde en deilig kveld, uansett hvordan dere feirer/ikke feirer! Og tusen takk for julekort, Ann-Kristin! Jeg blir så glad av dere, lesere. Fortsatt god jul!

My Christmas eve through my phone. Such a beautiful and warm evening with my family, I loved it! And all of the presents – GOD, I got more than I could ever wish for. Thanks to all, and merry christmas!

19 kommentarer

 1. Høres ut som en koselig jul 🙂 Vi og åpner i tur og orden, ingen får åpne neste før den andre er ferdig, så her og tar det tid! Men kos 🙂 Nyt resten av julen!

 2. Vi åpner også èn og èn! Vi har en som trekker pakker fra treet, som så leser hvem det er til og hvem det er fra, så ser vi på, snakker og koser oss i mens den heldige åpner pakken sin 😀

 3. Så koselig (og så bra gaver).

  Vi åpner en og en pakke i tilfeldig rekkefølge (i alle fall når det bare er voksne/ingen små barn tilstede). Denne gangen ble vi sittende lenge ved middagsbordet (etter maten) før vi kom på at det jo var pakker å åpne.

  Ha en fortsatt god og akkurat passe fredelig jul!

 4. ,-) så godt at kortet kom frem før jul,Marie!! Trodde egentlig at flere hadde tatt det bittelille hintet ditt om julekort, jeg.. eller??

  Flekke opp julegavene? nei igrunn ikke… tok opp et par selv på formiddagen, deretter var jeg sammen med venninen/naboen min på kvelden. Vi åpnet helt dannet begge to, hehehe. Da jeg kom hjem i 21 tida åpnet jeg pent og pyntelig de 2 siste..

  Nydelig pyntet julebord dere hadde!!!
  Fortsatt god jul !
  klem fra Ann-Kristin

 5. Johanne

  Vi sitter også pent og pyntelig, mens «barna» (jeg på 20 og broren min på 18, that is) henter en og en gave fra treet. Vi er bare 4 stk, så det går fint at vi venter mens hver person pakker opp en og en gave 🙂 Synes dette er en veldig koselig måte å gjøre det på når vi ikke er så mange.

 6. Vi pakker opp en og en. Men i år ville lillesøsteren min på 3 år gjerne pakke opp gavene for alle sammen, for hun syntes at papiret var så spennende!!

 7. Camilla

  Her pleier jeg å dele ut en gave til hver og så åpner vi samtidig og viser hva vi fikk etterpå før neste runde med utdeling:)
  Så bra at du har kost deg!
  God jul videre!

 8. Solfrid

  Så koseleg det høyres ut 🙂 Kos deg resten av romjula!
  Her «flekkar» me opp gåvene. Deler ut gåvene fyrst også opnar me som me vil etterpå. Det går forsåvidt ganske fort, så då kjem kakane fort på bordet!

 9. I år leste lillesøsteren min opp kortene mens lille kusina mi på 3 delte dem ut. Vi prøver å få med oss hva alle får, men har både onkel og far som liker å spare alt til sist så det går litt i surr. Julepapiret er det derimot ingen som sparer på så det blir rivd opp. Feiret min første jul med kusina mi i år og merker at det er nesten litt surt å bli «voksen»… Gave hauen er mer eller mindre halvert i forhold til hva det var når jeg selv var barn, men er jo så herlig å se det overaskede ansiktet på den lille treåringen som er skeptisk på julenissen 🙂 <3

 10. Jeg kommer fra en stor familie og vi pleier å være nærmere 20 stykker på julaften. Vi prøver å åpne en og en, men tiden strekker ikke til det det, så da blir det å rive opp som bare det 😀

 11. Vi har mer den «flekke-opp»-varianten. Har tenkt på det i går og i dag at vi strengttatt burde kunne ha det sånn at vi åpner en og en. Vi pleier å bli veldig fort ferdig med gavene, så det er jo en måte å få senket tempoet litt mer 🙂

 12. Så koselig at du hadde en så fin julaften! Jeg hadde en av de bedre julaftene på lang tid. Jeg har endelig blitt voksen og setter pris på alt jeg får og er ikke misunnelig på de som får 20 gaver, fremfor mine 5. Jeg er glad på alles vegne og ekstremt takknemlig for at jeg fikk så mye fint 🙂 Det er en deilig følelse. Håper du koser deg i romjulen!

 13. Glemte å skrive hvordan vi pakker opp, men jam vi pakker opp en og en, slik at alle kan se hva alle får. Det har vi alltid gjort, da vi var ti stykk og nå som vi annenhver jul bare er tre 🙂

 14. Annemarie

  Vi finner frem en gave til alle, og så åpner vi én og én, sånn at alle kan se hva vedkommende fikk. Vi er bare fire eller fem på julaften, så da går det bra å gjøre det sånn 🙂

 15. HURRA GOD JUL! Jeg fikk geit og sånt til Afrika. Det gjorde alt 1000x bedre!

 16. God jul, supre deg! Så ut som en fin aften 🙂

 17. God jul 🙂 Koselige bilder og fine gaver du har fått 🙂

 18. Tur og orden, det tar sin tid med syv stykk ^^

 19. Vi sitter også å venter fint på tur når vi pakker opp. Hehe! 😉

  Ønsker deg en fortsatt fin romjul Marie! Du er fantastisk! Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *