HOME FOR CHRISTMAS

Vakreste julesangen i år er Maria Menas «Home for Christmas». Den hørte jeg på i hele fjor, da jeg ikke var hjemme til jul, og fant på en måte en liten trøst i den. Lytt og nyt, hvor enn dere er i verden – på terskelen til jul! Nå skal jeg ned og spise julegrøt, vedder på at mamma har lagt mandelen i pappas munn på forhånd. Han får den HVERT eneste år…..

9 kommentarer

 1. Favorittjulesangen min! Hører på den hvert år, for jeg kjenner meg så igjen…
  Vakre bilder! Og vakre deg.

 2. Enig i at den sangen er veldig fin 🙂

 3. Kan tenke meg du har en skikkelig go’ julefølelse etter julen i fjor. God jul til deg, Marie 🙂

  Marie svarer: ÅH det har jeg! Goood jul, fine deg! <3

 4. Jeg liker ikke sangen, men jeg elsker konseptet, hihi! Jeg er også hjemme til jul, og det er virkelig noe av det beste i hele verden. Nå skal jeg røre tyttebær til julemiddagen i morgen, og snart kommer storebror hjem, og i kveld blir det julebrygg og Grevinnen og hovmesteren, og alt er som det skal være! GOD JUL, Marie!

  Marie svarer: Så koselig! Ja, jeg vet det, det merkes spesielt godt når man har bodd i utlandet/vært ute og reist 🙂 Kos dere masse, og god jul!

 5. Herlig sang 🙂 lykke til med å finne mandelen i år da! 🙂 god jul til deg og dine Marie 🙂

 6. Masse, masse GOD JUL til deg og dine! Senk skuldrene og nyt juletida for fullt

 7. Masse, masse GOD JUL til deg og dine! Senk skuldrene og nyyyt juletida for fullt; den kommer bare en gang i året. 🙂

 8. Masse juleklemmer til deg! Nyt julen hjemme hos dine kjære!
  Klem

  Marie svarer: GOD JUL! Og TUUUSEN takk for kortet – det kom i dag! Så fantastisk koselig og så FINT det var! Åh. Made my day. Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *