DIY: CHRISTMAS CARDS HOLDER

Jeg kunne ønske jeg var i stand til å finne på å lage sånne ting, bare spinne kreative idéer som dette helt ut av det blå. Det er jo så latterlig enkelt, og allikevel så fantastisk! Jeg har begynt på en slik selv, har kjøpt ramme og det hvite linstoffet – mangler bare nåler, tråd og små julekuler. Så gjenstår det bare å vente og se om noen sender meg et julekort i år. (Mamma – gidder du være reserve?) Jeg er LIVREDD for den jula hvor en ti sekunders Snapchat erstatter de håndskrevne julekortene.

I wish I was able to invent things like this, just like that. It’s so ridiciously simple, but yet so fantastic! found it on blog.modcloth.com, thanks for the inspiration!

I’m so scared of the Christmas when a 10 seconds Snapchat will replace the handwritten postcards. I’m old school, I know, but it’s so nice to recieve a handwritten something rather than a picture that’ll disappear forever after x seconds, right? 

5 kommentarer

 1. Åh ja, julekort <3 For ikke å snakke om julebrev! Det er vel kanskje på tide at jeg begynner å bli voksen og sende ut julekort selv også..? Er jo såå koselig å få! 🙂

 2. La oss da virkelig håpe at julekortene og kort generelt får lov til å bli!
  Det et jo så koselig å få, både det og brev 🙂

 3. Åh så utrolig fint og kreativit!

  Jeg jobber på posten, med sortering, og blir så glad av å se hvor sykt mange julekort som enda blir sendt! Det er en tradisjon jeg virkelig håper vil vare for alltid. <3
  (Utenom juletradisjonen med de dataskrevne, "masseproduserte" årsreferatene med oppdatering om hver minste unødvendige detalj i din tremennings liv da, hehe)

 4. Så fin og så SYKT enkelt 🙂 David fant plutselig ett stort vindu (ett slikt gammelt med mange ruter og rustikk) på låven, som han dro inn i stua, så der har vi hengt opp julekortene dette året 😀 Elsker det 🙂 Men julekortlaging ble det ingenting av dette året, hadde døgnet hatt 48 timer skulle jeg heller ha prioritert 🙂 (Laget i fjor da! Teller det?)

 5. Jeg elsker kort og brev og alt personlig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *