XMAS

Hello strangers!

Det har ikke gått opp for meg enda, men i dag var aller siste innspilling av MMA-studio hos TV2. Ti av ti episoder. Ferdig. The end. Jeg har skrevet mitt siste manus (for i år). Når det til slutt når inn kommer jeg til å tenke tilbake på hele produksjonen med et smil, og som med verdensreisen – lure på om det egentlig noen gang faktisk skjedde. Det høres ut som en fjern fantasi i mitt hode, at jeg har vært med på å produsere et TV-program. At jeg har bestemt programlederens ord. At jeg har bestemt hvordan studioet han og gjestene våre satt i skulle se ut. Hvor KULT? Så kult at jeg påtar meg retten til å skryte av det.

I skrivende stund lever jeg i den troen at det bare er juleferie, og at jeg skal på jobb igjen i januar – men virkeligheten står skrevet svart på hvitt, kontrakten går ut den siste dagen i 2013. 31. desember. Jeg starter et nytt år som arbeidsledig, men jeg tar det ikke så tungt. Hver dag er en gave, og jeg har ikke tenkt til å nøle med å åpne den – dag for dag!


ph_priv

Etter innspillingen dro jeg på julegaveshopping med mamma og mormor. Så koselig! Nå er (nesten) alle julegavene i boks, og jeg gleder meg til å være julenisse. Funny thing med å bli eldre – å gi blir mye morsommere enn å få. Jeg gleder meg særlig til å se hvordan støvet* ser ut når de åpner sin!

Hva er den fineste gaven dere skal gi bort i år?

*mamma og pappa

Today was the last record of MMA-studio. Ever. Ten out of ten. I can’t believe I’ve been a part of a TV-production, it’s so surrealistic! It’s like my world tour – did it really happen? I’ve loved every second, and still believe that I’m just taking a xmas holiday – I think I’ll be back in the office in January. But I’m not. I’m done. No more work for me. Sad, but I’m not worried. Every day is a gift, and I’ll open every single one of ’em. Always.

8 kommentarer

 1. Anonym (for at hun ikke skal se det selv!)

  Til bestevenninna mi som bor i andre delen av landet har jeg kjøpt en kortstokk og skrevet et minne vi har sammen eller noe fint om henne på hvert kort! Gleder meg sånn til å gi den til henne, den var en ren fryd å lage 🙂

 2. Nei, det skal være en hemmelighet. Man skal ikke vite hva andre får heller, vet du! 😛
  God jul, Marie! 🙂

 3. Til Mamma skal jeg gi et gavekort på et koselig restaurantbesøk på en veldig fin spiseplass i en naboby. Koselig kjøre-skravle-tur og en bedre middag – det er mye finere å gi bort enn en pynteting som støver ned. Dessuten er det minst like mye kos for meg som for henne 🙂

 4. Det er kult, det er faktisk dritkult! Akkurat som verdsreisa di. DU er kul!

  Eg og storebror har spleisa på ølbryggesett til veslebror, det trur eg blir midt i blinken og gler meg sånn til å sjå reaksjonen hans. Litt dyrare enn kva me vanlegvis brukar på julegåve, men pengar er til for å brukast opp! (til ein viss grad sjølvsagt :P)

 5. Mamma ønska at eg skulle framkalle bileta frå da vi var hos bestemor og bestefar sist, så no skal eg gi album til mamma, pappa og bestevenninnna mi. Det er så gøy å gi gåver, spesielt når ein veit at det blir satt pris på 🙂 Eg syns det er spesielt gøy når den du gir det til ikkje forventar den tingen du gir, men samtidig blir veldig glad for den!

 6. gratuleeeeerer, Marieeeee med alle episodene wii

 7. åh, det er så kult alt du får være med på! Kjempegøy å handle gaver til andre, skulle bare ønske jeg hadde mye mer penger så jeg kunne skjemme alle de fine folkene jeg kjenner bort !

 8. Her og! Gleder meg kanskje mest til å se fjeset på mitt støv, og på søsteren min. Tror hun virkelig kommer til å ELSKE sin gave! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *