OH PLEASE, STOP!

VG skriver at ca 100 millioner TONN med søppel flyter på verdenshavene våre. Mine ord stopper opp i klumpen jeg har i halsen, de kommer ikke lenger. Jeg får vondt i magen, for det er der de til slutt faller ned og knytter seg. Det er rett og slett for trist, min egen rase gjør meg dårlig. Hvem er vi til å komme her, brette oss utover hele jordkloden, for så og bryte den ned som en verdiløs krøll av papir?

SE denne filmen. Kjenn hjertet knuse. Og SPRE sorgen som ild i tørt gress. Vi må våkne opp, verden. Og være snille med den.

This video is killing me, even I’m not the one beeing killed. Please open your eyes, and CARE for the beauty of our world. Stop ruin everything, and start realize that YOUR action in this world actually makes a different. ‘Cause it does! If you don’t throw your litter in the street, there will be one less litter in the street. Etc etc. And please share this video, to spread the tragedy. (If you can’t see the film, watch it HERE)

7 kommentarer

  1. Det er helt forferdenlig at vi kan gjøre noe slikt mot planeten vår, men husk at sikkert ikke alt er fra mennesker uten hjerne. En stor del er nok fra naturkatastrofer på begge sider av havet som det ikke er mulig å stoppe. (Jeg trøster meg i alle fall med det, og håper landene vil gå sammen om å prøve å fjerne rotet).

  2. Uff, det er helt grusomt!! Noe MÅ gjøres! Jeg blir så SINT!!!

  3. Det e helt forferdelig! At fordi folk e late skal dette gå utover uskyldige dyr..
    Har og hørt at disse bergene med søppel som flyter rundt om er til fare for skipstraffiken og dermed kan føre til enda større forurensninger av olje.

  4. Så vondt, og eg blir så sint, at eg ikkje har ord for det…

  5. Eg blir så utruleg sint, og føler meg så makteslaus, kva kan ein gjere for å betre det? Nokre folk er idiotar, og eg trur ikkje det vil forandre seg. Det vil alltid finnast nokon som ein har lyst til å gje ein flat hand i ansiktet og skrike «VÅKN OPP» og «SKJERP DEG»! Det er så mykje menneska gjer som kjem til å øydeleggje den fine planeten vår..

  6. klarer ikke!!! blir så sint. Men hva kan jeg gjøre som sitter hjemme i et lite hus ute på bygda?!?! vi sitter bare her å ser på at verden kastes i søpla, bokstaveligtalt. å det ER så trist. selv gjør jeg alle de småtingene som de sier er bra.. men hva gjør vel det..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *