CHALLENGE – MY 2013

Beskriv 2013 med ett ord:
Eventyrlig

Hva er det beste minnet fra 2013?
Da jeg kom hjem fra verdensreisen, ansiktet til mamma da jeg helt uanmeldt stod på døra i påskenatten etter syv måneder med reis. Million dollar ansiktsutrykk!


My surprise homecoming after backpacking the world for 7 months, right before I entered my mom and dad’s house, (one of the) best memories from 2013!

Og det verste?
Den siste kvelden på karneval i Rio de Janeiro – forlatt uten livbøye midt i en storby hvor alle er fulle, og ingen snakker engelsk. Dere kjenner historien.  

Hvilke steder har du reist?
Startet året i Hawaii, dro videre til Los Angeles, Trinidad, Suriname, gjennom hele Brasil, over til Argentina, tilbake til Brasil og hjem igjen. Og så enkeltreiser til Canada, Brighton (England ja), Norge på langs, Malta, Italia, Israel


Ph_priv, Juvet Landscape Hotel, Norway

Hva gjorde du i år som du aldri har gjort før?
Skrev manus til et TV-program, og bestemte scenografien til studioet. Blant annet, for en vel si, 2013 var siste halvdel av verdensreisen min – jeg gjorde så mye!

Hva har engasjert deg i år?
Rasismen og fremmedhatet i Norge, særlig i min egen Facebookfeed og det som ble utløst av busstragedien og korsnekten… ER nordmenn virkelig så dumme? Og Syria, kryssord og kjærleiken. 

Hva er det fineste bildet som har blitt tatt av deg i år?

Ph_by Lena, Iguazu, Brazil

Hvis du kunne gitt en ekstra klem til noen, som et takk for alt i 2013, hvem ville du gitt den til?
Sjefen min, for en fantastisk kul jobb og en lønn jeg kan skape nye eventyr og reise for, for alle historiene, mulighetene, lærdommer og gode råd. BAMSEKLEM!

Og hvem/hva ville du gitt et sviende bitchslap til?
Hvor skal jeg begynne? Neida. (Joda.) Det eksisterer en liten liste, men den tror jeg skal forbli i mitt eget hode. 

Om du kunne tatt med deg noe/noen fra 2013 inn i det nye året, hva/hvem ville det være?
Karmaen min. Jeg har vært så… heldig! Helt ubeskrivelig heldig!

Nadia utfordret meg, og selvfølgelig tar jeg den! 2013 kan jeg spille på repeat igjen og igjen, blir aldri lei. Jeg utfordrer tre nye – Hedda, Kristina og Ida. Hvis dere andre også vil kopiere den på egen blogg, må dere bare gjøre det – og send meg gjerne link, jeg vil også se tilbake på året deres! ♥

A summery of my year, 2013. Copy + paste into Google Translate, I don’t have time to translate now – sorry! Well of course, in short words…. 2013 was AMAZING! 

7 kommentarer

 1. Elsker sånne lister! Jeg har lyst til å ta den så snart jeg får tid 🙂
  Snør det ikke i Norge ennå??

 2. Du har virkelig hatt et eventyrlig år, det må jeg virkelig si! Gøy liste, tror nesten jeg må kopiere den ja 🙂

 3. Jeg lurer på en ting. Er du kristen?
  Selv er jeg på en kristen folkehøyskole, men jeg er veldig i tvil om religion.
  Her tar de alt som et tegn og velsignelse fra Gud. Så om du hadde vært kristen ville alt du hadde flaks med på turen din vært Gud.
  Håper veldig på svar!

  Marie svarer: Nei, det er jeg ikke 🙂

 4. Fy søren for et år du har hatt! Jeg håper at om akkurat et år kan jeg lage en like spennende liste! Skal reise i 4,5 mnd fra 2. Februar. Gleder meg sååånn!!

 5. Så gøy at du tok utfordringen, jeg visste jeg kunne glede meg til svarene dine! 🙂

 6. SÅ BRUN DU VAR PÅ BEINA (når du kom hjem)!! Haha, skjønner ikke hvorfor det var DET som stjal øynene mine, du får ha meg unnskyldt. Men fy så flink du er å reise og gjøre alvor av ting! 🙂 Har jo fulgt deg i hele år, så vet jo egentlig hvor mye du har reist selv etter den store reisen, men å se det ramset opp svart på hvitt gjorde det liksom såå mye tydeligere. Creds til deg for å være tøff og flink, Marie! 🙂

 7. Du har, som alltid, så gode svar. Kopierer denne jeg, i håp om å skrive noe like godt selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *