WHITE CHRISTMAS


ph_priv

Så lenge jeg kan huske har familien samlet seg en av de første helgene i desember hvert år for å spise pizza og bake noen av julas syv slag. Den tradisjonen veier nesten like mye som selve julaften, og siden jeg gikk glipp av fjorårets var denne bakedagen dobbelt så magisk. Når jeg lukker øynene og lar de siste årene med julebakst passere i revy, må jeg bare hive hodet bakover og le. Så mange kjærester som har kommet og gått rundt det bordet blant oss unge, så mange klesstiler og hårfarger. Har jeg nevnt at jeg en gang var «emo» med knallblått og sort hår? Det eneste som aldri forandrer seg er familien min, alle bildene som blir tatt (nesten hele familien er fotogæærn) og latteren. Hvis latter forlenger livet, skal familien min leve evig.

Har dere noen deilige juletradisjoner? Hva slags?

My pretty little family, baking for Christmas. I love traditions like this one, and the fact that I missed out on it last year made it twice as magical this year. <3 

15 kommentarer

 1. Du tar så fine bilder 🙂 likte spesielt det som var tatt ovenfra!

 2. Vi har i grunn veldig få juletradisjoner. Vi pleier å ha julefrokost 25. desember, med alle som bor i huset

 3. JA JUL! HURRA

 4. Åh så koselig. Jeg elsker minner og tradisjoner som det!

 5. Skjønne Marie som emo med blått og svart hår?? VIL se bilde, hihi!

 6. «Hvis latter forlenger livet, skal familien min leve evig.» <3

  Uhm, vi er selvfølgelig sammen på julaften og har en hel del tradisjoner i forhold til det også pleier vi alltid å se på julekalender i stua med fyr i peisen. Jeg tror faktisk ikke jeg får julestemning før jeg kommer hjem og opplever det (om jeg får den da, det gjenstår å se)!

 7. Ingen, så gleder meg til jeg selv blir stor og får egen familie så jeg kan finne på noe helt selv! 🙂 (og med en eventuell mann, da…)

 8. De siste årene har vi hatt julestrømpe førstejule dag, i stede for julaftenen. På den måten er ikke julaften helt over 🙂

 9. Ingvild Oline

  Marie! Jeg må bare spørre; gikk du gjennom Nydalen på fredag sånn ca. halv tre, godt innpakket i skjerf – og møtte en jente og en dame med hver sin fine hund? Jeg trooor nemlig det var deg jeg gikk rett forbi, og jeg kikket sannsynligvis uhyggelig mye på det som nok var ditt fjes; men jeg turte ikke si hei!

  Marie svarer: Hmm.. Det kan faktisk stemme! Det var ca da jeg kom tilbake på jobb etter et møte nede i byen! La ikke merke til at noen stirret, haha, men jeg mener å huske hundene 🙂 Så gøy, bor du i Nydalen?

 10. Koseleg!

  Har ingen førjulstradisjonar lenger, då alle oss borna har flytta ut. Men, heile familien (inkludert tanter, onkler, søskenborn og borna deira) samlast til julelunsj 1. juledag, det er veldig koseleg! Også samlast mammas side 1. nyttårsdag til middag og kaker, det er óg koseleg.
  Gledar meg til jul!

 11. Så koslige bilder du tar 🙂

 12. Så koselig det så ut!:)

 13. Haha! Kan vi få se et bilde av deg som «emo»? Er skikkelig nysgjerrig 😀

 14. Ingvild Oline

  Jeg bor ikke i Nydalen, var i Oslo i forbindelse med noen møter. Også tok jeg meg en pause sammen med en bekjent og hennes to langbeinte salukier 🙂

 15. Hei, Marie! Bedre sent enn aldri, men tusen takk for tips angående Florianópolis! Jeg kom dit nok litt tidlig, for jeg kunne ikke se noen kokosnøtter, dessuten var det mye kaldere der enn der jeg studerer. Men været var greit, fikk gjort og sett masse!

  Nå er jeg ferdig med studiene og har begynt på backpackingen – jeg følger i fotsporene dine og tar ca samme reise som deg, bare at jeg reiser oppover! Jeg lurte derfor på om du husker navnet på hosten med den dødsfine hengekøya i Jericoacoara? Den så magisk ut! Har du forresten noen anbefalinger om Salvador? Hosten min er awesome, men jeg føler meg så innmari utrygg her når jeg ferdes på egen hånd, så vurderer å bare dra videre til Recife.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *