MOMENTS

Jeg må begynne med konkurranser oftere, har ikke sett så mange kommentarer siden husker ikke. Så koselig å se igjen navnene til «gamle lesere» som jeg trodde hadde falt av for lengst i kommentarfeltet igjen! Der ER dere jo!

Jeg har trukket én vinner, Lene, og trekker to til i dag og de siste to i morgen – så dere som ikke har meldt dere på, har fortsatt sjansen HER.

Boklanseringen i går gikk fint, det var så hyggelig! Innerst i Deichmanske Bibliotek satt en liten gjeng og spiste kanelboller, og hørte på at to av forfatterne leste sine historier fra boken. Jeg med min – «Livet som leopard», og Anette med sin sterke. På toget hjem fra Oslo i går fikk jeg endelig lest de andre historiene også (det er åtte til sammen), og det var sterk lesning. Inspirerende, men sterkt. Jeg er så stolt over å være en del av dette bokprosjektet, håper den kan være til hjelp og inspirasjon for mange!

Etter lanseringen dro jeg hjem og rett på rakfiskkveld hos broren min, aldri smakt rakfisk før men det var jo faktisk godt! Litt som… sushi? Tacolefse med rå fisk og potet i? Mmmm! (Bare ikke lukt på den før du spiser….) Vi ble sittende og drikke øl og akevitt til tidlig morgen, så koselig, og i dag er jeg helt fin i formen – det er egentlig for godt til å være sant. Den syke drikken jeg fortalte dere om gjør mirakler! Jeg skal snart skrive et innlegg om det, for nå har jeg testet det ut i litt over en måned. Dope!

Ha en deilig helg videre, superstjerner, jeg er sykt busy med å gjøre ingenting. Love!

The launch of the book Moments last night went well. A small group of people were gathered in the library, eating cinnamon buns and listened to two of the authors reading their stories. I read mine – «My life as a leopard» and Anette read her. I read all eight of the stories on my way back home after the launch, that was so touching. Inspiring, but touching. I hope our book and stories can help and inspire a lot of people who struggles with a disease! I know I got inspired by the other authors. After the launch I went home and straight to my brother for dinner. We had a funny fish called «rakfisk» (I don’t know the English name of it, and Google Translate wouldn’t help me out…) – it actually tasted good! As long as you don’t smell it… Haha. We were drinking beer and aquavit until early morning – I’m surprised that I’m not lying down in fetal position today! I guess it’s my FitLine that is making miracles. Have a great weekend, superstars, I’m busy with doing nothing at all!

7 kommentarer

 1. Ååh, virker som en utrolig inspirerende og bra bok. Elsker å lese historier om mennesker, og spesielt om deg da. Jeg har psoriasis i hodebunnen, mens flere i slekta er mer plaget av det. Går det an å kjøpe boka via deg? 🙂

  Marie svarer: Jeg også! Om mennesker, altså, ikke om meg selv, hehe. Hvis du vil ha boken kan du maile med maren@pef-ung.no 🙂

 2. Så spennende 🙂

 3. Jeg ER her fortsatt! Leser fortsatt alt du skriver, men har blitt veldig lat på kommenteringen. (har forsåvidt alltid vært ganske rart, så vet ikke om du har lagt merke til meg før engang, men hei, jeg har vært er i et par år nå(tror jeg?), aldri angret!)

 4. Pernille Solheim

  Hei!
  Satt nesten ved siden av deg på toget på vei hjem på fredagen! Satt der i uniformen min, og tenkte jeg kunne hilse på deg, og fortelle deg at det var du som gjorde at jeg tok steget for å bli grønn. Det var dine ord som inspirerte meg til å ta sjansen. Og vet du, jeg elsker det! Men så visste jeg liksom ikke hvordan jeg bare skulle gå bort til en fremmed i stillevogna og brette ut om meg selv på den måten, så det ble ikke noe av, men følte jeg måtte få sagt det likevel! Sånn at du vet det 🙂 Så ville bare si tusen takk!

  Marie svarer: Åå, så gøy! Jeg la merke til deg i den fine uniformen din! Bor du i Fredrikstad? Halden? Tusen takk for at du forteller meg det nå, det gjør meg så glad at du tok sjansen OG at militæret var noe for deg! <3 Det er JEG som skal si takk. Håper du har hatt en fin helg (perm?) og god juul! Klem

 5. Pernille Solheim

  Hei!
  Ja, militæret var for meg. Ikke stillingen jeg har fått nå – slottsordonnans – etter som jeg ble alt for glad i felt og den grønne biten, men jeg får bare samle meg sammen og komme meg på FOS til sommeren! Bor i Halden 🙂 Tusen takk, sitter igjen på toget, men nå tilbake til Oslo. God jul til deg også! 🙂

 6. Jeg tror du har mange lesere som elsker bloggen din og deg, men som desverre aldri tar seg tid eller ork til å kommentere… Men du skal vite at vi alltid er her, og vi kommer ikke til å forlate bloggen (deg) med det første 🙂 Du har nok mange følgere som omtrent aldri gir en lyd fra seg, men som likevel digger deg. Jeg er vertfall en sånn leser 🙂

  Marie svarer: Det er så godt å høre <3 Da skal jeg huske på det når jeg føler det er stille i feltet! Hehe. God juul, fineste Lina!

 7. Tonje Johansen

  ønsker meg boka di til jul, jeg 🙂 men hva heter den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *