JEG SLÅR SVINDAL I UTHOLDENHET!

Jeg har lekt litt med tanken på å få meg en personlig trener, for å få kroppen min opp på befalskolenivå og forbi. Men jeg takler jo ikke å bli presset av en APP engang, så jeg tror jeg skal gi meg mens leken er god… Jeg blir så sint når en jævla TELEFON skal fortelle meg i hvilket tempo jeg skal ta armhevninger! La meg ta det fra begynnelsen av:

Det hører med til OL-historien jeg så smått har begynt å skrive for meg selv, at vi (bloggerne) skal teste ut en app Samsung akkurat har lansert – Samsung Galaxy Team. Den er bygget opp rundt prestasjoner OL-deltakerne våre (og Sveriges) har gjort på fire utvalgte øvelser, og så er det opp til oss vanlig dødelig å prøve å slå dem. Og der kommer frustrasjonen inn.

Med profilen du lager deg inne på appen, kan du registrere dine egne resultater og så forteller den deg hvor (sinnsykt) langt unna de andres resultater du er. Det er i de fire øvelsene Jegerstilling, Utholdenhet, Armhevninger og Reaksjon. Jegerstilling er jeg talentløs på (du skal stå i 90 graders vinkel opp mot en vegg så lenge du klarer – jeg klarer 16 sekunder, haha), Utholdenhet var jeg en jævel på i helgen og slo en hel haaaug av OL-deltakere – jeg ligger på en fjerdeplass med 6:52 – etter Aksel Lund Svindal sine 6:55! Medalje! (Skal vi bli kjærester?) Medalje! Armhevninger: 10 (det er nå iallfall befalskolens minstekrav…) og på Reaksjon har jeg slått én svensk OL-deltaker, og det var det. Det er utrolig gøy å se hvor mye du klarer i forhold til selveste idrettsgudene, konkurranseinstinktet skyter jo til månen og forbi, men samtidig blir jeg så SINT!

For telefonen følger med. Ta Armhevninger, for eksempel. Du må legge telefonen på gulvet foran deg, og for hver gang du går ned i en armhevning må nesetippen din berøre skjermen – hvis ikke teller den ikke hvor mange du klarer. Og du har bare 5 sekunder før nesen din MÅ være nede i skjermen igjen, hvis det ikke skjer er du ferdig og stopper tellinga. Grusomt stressende, teknikken min som pleide å være så fin har blitt helt kaos.

Telefonen måler deg på de tre andre øvelsene også, den registrerer for eksempel når lårene dine rister for mye på Jegerstillingen – og slutter å telle når den syns du skjelver for mye… Smartass.

Hvis dere vil laste den ned så finnes den iallfall til Android, iPhone vet jeg ikke. Og den heter Samsung Galaxy Team. Les mer om den HER.

(For ordens skyld: får ikke et øre for å skrive det her – jeg syns bare hele appen er så sjuk at dere som kan må laste den ned og prøve den sammen med meg. Gi meg rekordene deres når dere har prøvd, a)

I dunno if you can get this app abroad – but it such a funny thing. My phone is actually counting my pushups and is testing me in 4 different exercises, and then I can compare my results with the Olympic Star’s. I almost beat Aksel Lund Svindal in endurance! YAY! If you wanna try it, it’s called Samsung Galaxy Team, and it’s a part of the Olympic deal me and another blogger is on with Samsung. 

9 kommentarer

 1. Kult! Den skal jeg laste ned når jeg får mobilen tilbake, så skal vi se om jeg slår DEG! HOHOHOO!

 2. Solfrid

  Fekk lyst til å prøve! Ligg nok laaaaangt bak alle, men moro å teste seg. Meen finn den ikkje i applestore..

 3. Artig! 😀 Eg har faktisk klart øve 5 min i 90 grader, fytti grisen så vondt da gjorde etterpå.. Konkurranse mot A-klassen på linjo mi, Helse- og oppvekstfag! 😀 (tidligare helse og sosialfag) 😀

 4. - Gavin.

  Haha, det her e førr rått! Æ digga det her!

 5. Hvordan kan den kontrollere at du ikke jukser på feks armhevinger? Er det noe som stopper deg fra å bare dytte nesa ned på skjermen med jevne mellomrom, eller gjøre det enda enklere å bare bruke fingeren? haha

  Marie svarer: Det kontrollerer den ikke, men HVOR gøy er det å jukse, da? Man lurer jo bare seg selv, hehe.

 6. Haha, så gøy! Måtte jo teste ut selv -men forstår ikke helt «reaksjon», skal man bare holde fingeren der? det er jo kjedelig..

 7. De fleste ser ikke moroa i det selvsagt. Men det finnes jo alltid en gjeng idioter som absolutt skal toppe listene med 1000 (alt etter hvor lenge man gidder å sitte og trykke) armhevinger. Litt sånn som de på endomondo som vinner alle konkurransene om antall km syklet/sprunget fordi de mest sannsynlig skrur på gps-en, setter seg i bilen og kjører seg en lang tur 😀

 8. Det høres litt fun ut, da. MEst slit.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *