BEAR HUG!

Nå skal ikke jeg prøve å skli meg selv ut på isen til motebloggernes territorium, men herregud så hardt jeg har falt for teddyjakkene. Det ser ut som man går rundt i en konstant bamseklem, jeg har så lyst på den her! Har allerede kjøpt meg en kortere modell i svart, bare fordi jeg var så desperat etter teddy at jeg ikke klarte å vente til Nelly hadde fått den inn i hvit igjen… Passer meg perfekt at de fikk den inn nå like før jul, IKKE SANT MAMMA? Tante? Anyone….?  Bamseklemmen finner du her. (adlink)

I won’t try to invade the fashion bloggers territory, but oh my god I’ve fallen so hard for the teddybear jackets this year. It looks like you’re walking around in a bear hug! I want this so bad! I’ve already bought a shorter model in black, just ’cause I was too desperate to wait for the white one to get in stock again… Suits me perfectly that they got it now before Christmas, RIGHT MOM? Aunt? Anyone…? You’ll find the bear hug here. (adlink)

3 kommentarer

  1. Den så dritgod ut!

  2. Haha x)Vel de har jo sånn kalender greier, så kanskje de ha et eller anna tilbud en dag (10% på alt hvitt) sånn at du kan få den billigere ^^

    Marie svarer: Åh sant!

  3. Nei men Marie, hvis du først skal kjøpe en slik deilig jakke, kjøp jakken i ull da, det finnes jo et hav av slike fine jakker i ull på utvalgte vintage butikker i Oslo og sånn ellers på FInn, bare synes det er litt sånn ekkelt å kle seg i noe så unaturlig som nettopp polyester, det er jo ikke et ordentlig stoff engang, men fabrikk laget.. Ull er jo naturlig, puster bedre og holder ekstremt på varmen og ikke minst den tilpasser seg om det er varmt eller kaldt, så OK jeg forstår at du liker disse jakkene altså, men vær så snill ULL neste gang da, hjerte (hehe) <3

    Marie svarer: Åh! Du har et poeng, haha! Den jeg har fra før av denne typen er ganske kald, jeg trooor ull gjør større nytte… Skal se litt rundt, takk for tips! (Tenkte faktisk ikke på det før du nevnte det nå, hehe) <3 Tarm!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *