HEAVENLY

I haven’t got the time to visit the North yet, but I’m trying to get the chance in January, February. Before it’s too late to see the Aurora, at least! Meanwhile I’m getting lost in videos like this. Thanks to one of you who sent me this one, it’s mesmerizing!

6 kommentarer

 1. Jeg er fra Lofoten, og må si jeg får hjemlengsel når jeg ser denne videoen. DET ER SÅ VAKKERT at gudamei… Jeg får ta med meg kjæresten fra Brasil en tur i vinter for å skryte litt av det vakre landet vårt :):)

  http://www.mydirtysho.es

 2. Vibeke K

  Si ifra om du vil ha random reisefølge nordover; jeg blir gjerne med! Elsker nord-norge! 😀

 3. Kom til Narvik så jeg kan jakte deg ned og fangirl’e overalt!

 4. Ja du har alltids en sofa her som du vet!
  Nordlyset har en tendens til å se litt mer storslagent ut på filmer som den du la ut i innlegget, siden det er spolt i rask film. Men den følelsen, og den magien du føler når du ser det på ordentlig kan på langt nær ikke sammenlignes med det man ser på film! 🙂

 5. Hjemplassen min der jo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *