AFTER ISRAEL

Åh! Gjenforent med tastaturet. Første pust i bakken siden jeg forlot sengen min i Tel Aviv søndag morgen. Jeg kom hjem halv to i natt, stupte i seng og spratt opp igjen halv syv, bare for å ramle baklengs inn i NSB’s ikke-så-fantastiske buss-for-tog… Nærmere seks timer har jeg brukt på pendling i dag. Fredrikstad-Oslo og tilbake igjen. Til sammenligning tok det meg syv timer å reise til Israel. Men jeg finner liksom ikke helt klagesangen i meg i dag, la igjen det meste ved muren i Jerusalem.

Klagemuren // the Wailing wall

Neida, men smilet mitt sitter faktisk som støpt – jeg svever enda på helgens lille eventyr! Da jeg satt meg ned i det flyet på vei til Israel onsdag etter jobb, var jeg omringet av menn i dress. Jeg følte meg så HELDIG! Ikke bare fordi jeg var omringet av menn i dress (<3), men fordi de satt på det samme flyet – som businessmenn. Av jobbmessige årsaker. Jeg følte meg så priviligert som bare kunne hoppe på en reise sånn midt i uka – til tross for at jeg har en fulltids kontorjobb her hjemme. Hva mer kan ei jente ønske seg?

Ville bare si hei, jeg lever og at jeg har kommet hjem! Nå skal jeg gå ned til støvet* og si det samme til de – de har verken sett meg, bilder eller hørt noe særlig om hvordan jeg har hatt det de heller, og tilgi meg – men de har førsterett. Dere skal jeg fóre senere i kveld, jeg lover, stikk innom før dere legger dere! KLEM!

*mamma og pappa

Ah finally reunited with my keyboard. First pause since I left my bed in Tel Aviv Sunday morning. I arrived my home at half past 1 last night, woke up again half past six to get to work. But I can’t complain – I felt so lucky when I sat on the Airplane last Wednesday – surrounded by men i suits. Not only because there was men in suits, but because they were businessmen – and I was there for joy. I’m so lucky to be able to just hop on a flight like that in the middle of the week – even though I have a full time office job back home! What more can a girl as for?

Just wanted to say hi, and tell you that I’m home. Now I’ll go down to my mom and dad to show them pictures, and THEN it’s your turn. See you later!

2 kommentarer

  1. Så spennende. Hvordan er det egentlig å reise alene? 🙂

    Marie svarer: Jeg elsker det! Akkurat i Israel møtte jeg en jeg kjenner som bor der nede, så han viste meg rundt, men jeg reiste jo jorden rundt alene – og anbefaler det sterkt. Du lærer så mye, møter så mange og føler en enorm frihet – deg mot verden! Helt fantastisk 🙂 Men du må såklart trives i ditt eget selskap også, hehe.

  2. Du er virkelig en helt fantastisk person. Du fortsetter å overraske meg hele tiden. Blir helt satt ut til tider. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *