PACKING

Det er så deilig å PAKKE igjen! Hvert plagg jeg legger ned girer meg et hakk opp, som om kofferten er hjertet mitt, og klærne jeg fyller den med er forventninger og spenning – tøystykke for tøystykke. Pent brettet sammen i et ryddig system.

For første gang har jeg nerver før en reise. Jeg har sittet og googlet innreise til det landet jeg skal til, det var det dummeste jeg kunne gjøre. Nå aner jeg ikke hvilket av passene mine jeg skal ha med. Det ene er fylt opp med stempler fra hele verden, tenk om de ikke godtar et av landene jeg har vært i, og nekter meg å komme inn av den grunn? Det andre passet er bemerkelsesverdig tomt, inneholder kun et visa til Suriname og går ut om bare åtte måneder. Mistenksomt som faen, tenker jeg. Og ber om at de ikke skal tenke det samme.

Men ut skal ‘a, og det går nok bra, jeg reiser i morgen etter jobb – uten sølveplet, for jeg er livredd for at de skal ta fra meg dét og, haha. Paranoid, hva mener du…? Vi skrives uansett derfra! Nå skal jeg ut og løpe av meg nervene. Hejhej!

It feels so good to be packing again. Every piece I lay down makes me a bit mor excited, as if the suitcase is my heart, and the clothes I’m filling it with is expectations and excitement – piece for piece. Nicely folded together in a neat system. For the very first time I’m quite nervous ahead of a travel. I googled «entry» to the country I’m visiting, and so many stories came up, now I don’t know which passport to bring. One of them is filled with stamps from all over the world, what if they don’t wanna let me in because of one stamp? The other passport is empty, it only contains a visa to Suriname – but it expire in only 8 months. But – out we go, I’m sure it’ll be alright. I’m leaving tomorrow after work – without my MacBook ’cause I read that the security might take it from you haha. Paranoid…. Anyways, I’ll write you from there! Now I’ll have to go run my nerves off. See you!

11 kommentarer

 1. Åååå!!! Hvor hvor hvor! Jeg er så spent! Du inspirerer meg sånn til reising!

 2. Oi, nå lurer jeg fælt på hvor du skal! xD

  Kofferten min ligger fremdeles på gulvet etter reisen til Vilnius og Riga i helgen.. Må vel nesten ta å pakke ut snart. Men det er så trist! Da er liksom reisen VIRKELIG over.

 3. Og selvfølgelig – GOD TUR OG STAY SAFE!

 4. Åh, jeg er så nysgjerrig på hvor du skal! Masse god tur, gleder meg til å følge deg på reisen 😀

 5. Oioi, så spennende! God tur, gleder meg til å følge med 🙂

 6. Dette hørtes spennende ut 🙂 Har selv måtte ta til fornuft å la macen være hjemme ved et par turer. Det er kjipt, men føles så greit når du kommer hjem igjen. Forhåpentligvis finner du andre muligheter. God tur til deg 🙂

 7. Åå, spennende. GOD TUR da! Det går nok helt fint 🙂

 8. God tur!! Lurer fælt på hvor du skal hen denne gangen 🙂

 9. Nord Korea? Iran? Uff, det høres brutalt ut at det er de eneste landene jeg tenker på; men hvorfor så mange tanker om sølveplet ditt og om de liker de andre landene du har vært i :S ??

 10. WOW hvor skal du? Saudi?? Eller Amerika?? Kommer ikke på noen skikkelig superstrenge land!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *