BE NICE!

Jeg regner med at jeg ikke har vært alene om å få med meg «bloggkrigen» mellom toppbloggerne Anette-Marie og Sophie Elise den siste uken. Jeg elsket resultatet av den:

Anbefaler dere også å lese DETTE innlegget.

Det er helt vanvittig at drittslenging og drama skal være det som selger best – både i media, og blant oss som følger med i bloggriket. Hadde de kastet blomster på hverandre er det ingen som hadde brydd seg. Men i stedet kastet de sårende ord – som en del av en strategi for å sette fokus på nettopp – nettmobbing. Og fokus ble det, helt frem til de nå slapp sitt siste budskap, et budskap av gull. Gen-i-alt, jeg digger dem for det!

Det må ha vært tøft for dem når det har stått på. Når drittkommentarene rant over i begges kommentarfelt, for herregud så mye oppkast jenter der ute klarer å lire av seg mot personer de egentlig ikke kjenner…. Jeg føler jeg har tiltrukket meg den fineste leserskaren i verden, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg i løpet av mine fem år som blogger kun har fått EN kommentar på at jeg var stygg. Det bor ikke noe vondt i noen av dere, men det bor mye vondt i så mange andre. Så dere som har blogg, twitter og/eller Facebook – del filmen, spre budskapet og vis at dere er i mot mobbing. EN eller annen gang må det da nå gjennom hos de som mobber også – at det IKKE er greit.

Two of the biggest bloggers in Norway has made a fake blog war to make a point of how ugly online bullying can be, and then they ended it with a video where they both stand up against bullies. Such a perfect way to draw attention on something important! 

10 kommentarer

 1. Takk, vakre Marie. Klem Anette-Marie

 2. Eg skjønar ikkje korleis folk får seg til å skrive stygge kommentarar, dei må ha det så forferderleg med seg sjølv. Eg klarar verkeleg ikkje å skjøne det.
  Det er supert at dei får fokus på det, forhåpentlegvis opnar det augene til nokre av mobberane!

 3. Oi, fikk faktisk litt sjokk nå for dette hadde jeg ikke trodd. Har jo fulgt med litt men har ikke kommentert, bare observert hvor syke noen folk er. Bra det bare var «tull», har mye mer respekt for dem begge nå.

 4. Morsom fremgangsmåte for å skaffe oppmerksomhet rundt et viktig tema!

 5. Er helt utrolig hva vi kvinnemennesker kan å finne på, rett og slett.. Overdramatiske beist, for å si det mildt!

 6. For et prosjekt! Fint at du deler det med oss 🙂 Og alt annet viktig du har å meddele oss, du skjønne menneske.
  Denne delen falt visst av da jeg skulle skrive en kommentar*

 7. For en fin ting å gjøre mot mobbing. Selv har jeg fått såpass med dritt opp igjenomm årene at jeg sluker det som et sort hull. Ingen ting reflekteres i meg. Nå er det jo ytterst få som er sånn, og det tenker jeg også over. Møter masse folk på nettet som jeg ikke liker eller ikke har interesse for, slik som Sophie Elise. Men hun skal få være slik som hun er, jeg skal akseptere det og så kan jeg gjøre ting jeg liker i stede. Selfølgelig finnes det mange fine ting med henne, slik som at hun laget dette videoen her, men det meste faller ikke i smak hos meg. Jeg konsenterer meg mer om det possitive, hvis jeg ser noe bra gir jeg tilbakemelding på det, hvist det er noe dårlig holder jeg kjeft(med mindre folk ikke har bedt om kritikk, da ser jeg både det possitive og negative, men legger det frem på en mildere måte)

 8. Dette var genialt, og det er et så utrolig viktig tema.. takk som deler!

 9. Leser hverken Sophie Elises eller Anette Maries blogg, så fikk ikke med meg dette i dette i det hele tatt. Tusen takk for at du delte det, for det var virkelig et helt genialt og fantastisk prosjekt!

 10. Takk for at du delte dette – jeg har ikke fått med meg den greia!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *