MANIC MONDAY

Vær hilset! Dagene går så innmari fort, jeg rekker ikke å stå opp før jeg ramler hodestups ned i senga igjen… Var det ikke akkurat onsdag? Iallfall fredag. I helgen var jeg i Oslo for å ta bilder til boken jeg er med å skrive, en bok som heter Moments. Lanseringen er i begynnelsen av desember, og boken er en liten samling med leopardhistorier, som jeg og en liten flokk har skrevet hver for oss – og så bundet sammen. Det er så kult at leopardforbundet setter i gang sånne prosjekter, det er nesten så det er gøy å være sjuk!

Manusforfatteren Marie har fått en ny, kul oppgave så kvelden går med til å gjøre det jeg kan best – skrive. Jeg hadde egentlig planer om å hive meg på lynkurs i russisk som Litteraturhuset i Fredrikstad arrangerer i kveld, men hvor mye russisk kan en egentlig lære seg på én kveld? Vinden og regnet som pisker utenfor overbeviste meg om at det neppe var særlig mye…

Hvor mange språk snakker dere? Kan noen lære meg spansk? På forhånd takk!

Hey! The days are running soo fast forward, I haven’t even woke up before I have to go to bed again. Wasn’t it Wednesday this morning? At least Friday? This weekend I went to Oslo for a photoshoot to the book I’m a co-writer for. The book’s called Moments and it’ll be out in December. It’s a collection of stories written by people with leoapard body/psoriasis. It’s so cool that the organization is arranging this kind of projects – they almost make it FUN to have a disease!

The screenplay writer in me just got a new, cool task to solve so this evening I’ll do that I do best – write. I had plans to go to this fast class to learn Russian in Fredrikstad tonight, but then again – how much Russian can you learn in one night? The storm and rain outside my window convinced me that it wasn’t too much… 

How many languages can you talk? Can anyone of you learn me Spannish? Thank you. 

11 kommentarer

 1. SV: Tusen takk!! Å herregud, du aner ikke hvor mye det betyr når du sier det!<3 Ha en fin uke du også! 😀

 2. Jeg snakker spansk! Beste måten å lære det på er å dra til det landet der det snakkes, finn et språkkurs å dra til på dagen og bruk ettermiddagen til å snakke med lokale 🙂

  Marie svarer: Ja, jeg drømmer egentlig om å flytte til Peru et halvt år og ta et kurs der! Hvor dro du for å lære?

 3. Ragnhild

  Kan litt spansk og litt fransk i tillegg til engelsk og norsk! Forstår også tysk veldig godt etter å ha vert omgitt av nesten kun tysktalende to uker i fjor:)
  Har lyst å lære meg finsk!

 4. Utenom norsk, kan jeg engelsk og litt spansk, har det på skolen nå! Har lært mer spansk på et og et halvt år på vgs enn jeg lærte fransk ila tre år på ungdomskolen, synes ikke det er så vanskelig, liker språket veldig godt!

 5. I tillegg til norsk og engelsk snakker jeg litt italiensk og litt kinesisk 🙂

 6. Snakker 6 språk(og ja jeg er bare 15) synes det er artig med språk, men tar de ikke lett til meg. Russisk er det språket jeg hadde lært meg sist, det er kolossalt vanskelig!(grunnen til at jeg fikk 16/16,5 og ikke 16,5/16,5 på prøven om Den Kalde Krigen.

  Marie svarer: WOW, imponerende! Hvilke språk er det? 🙂

 7. Jeg kan snakke og forstå engelsk og tysk. Har veldig lyst til å lære meg spansk også. Og egentlig alle andre språk i verden, men det går jo ikke :-p

 8. Personlig kan jeg egengentlig bare si at jeg kan norsk og engelsk (+skandinavisk), men med en (russisk)kjæreste som kan norsk, engelsk, spansk og russisk flytende tror jeg at jeg klarer meg i den store verden 🙂

 9. Så spennande med bok!

  Eg kan berre norsk og (ganske godt) engelsk. Kan kanskje skjønne litt tysk, men kan ikkje konversere med tyskere. Lyst til å lære meg swahili (og andre språk dei pratar i Afrika).

 10. Jeg snakker norsk, spansk, fransk, og engelsk flytende (+ uten aksent). Moren min, som kommer fra Peru, lærte meg spansk da jeg var liten, og fransk lærte jeg ved å gå på en fransk-talende skole helt til slutten av videregående. Engelsk kan jeg flytende fordi jeg flyttet til USA da jeg var i tenåra. Jeg driver med høyere studier på et amerikansk universitet nå! Og jeg lærte tysk på skolen, men har ikke øvd på det i flere år, så vet ikke helt hvor god jeg er i tysk nå, men… Uansett, Peru er et fantastisk land, du MÅ dit en gang!

 11. Boka skal iallfall jeg lese, om det er du som skriver!! (og jeg kan spansk, men bare fra fem år på u.skole+vgs, og det er ikke stort å skryte av…)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *