SILVER BABY

Jeg: Macbooken(e) min(e) er full(e) :-(( // Me: My Macbooks are out of space :-((
Mamma: Har du hørt om ekstern hardisk…? // Mom: Ever heard about external Hard Drive?
Jeg: // Me:

Spontant og jævlig. Jeg har lært noe nytt i dag også – når du har photoshop på ett av sølveplene dine, er det lekende lett å smitte et annet med det! Jeg ble jo GAL av savn etter photoshop da jeg reiste jorden rundt med det minste sølveplet mitt, hadde jeg visst da det jeg vet nå hadde det ikke vært noe problem i det hele tatt! Du kan nemlig søke på «Overføringsassistent» blant programmene dine på Macen, og koble to maskiner sammen på den måten. Så står de der og deler hemmeligheter i et par timers tid, og vips har du photoshop på begge. Hvor fint?

Kroppen min har forresten sluttet å bli spedalsk når jeg drikker Fitline, som jeg fortalte dere om at jeg begynte på her om dagen. Nå kan jeg drikke det uten å bli omvendt panda og tungpusta! Systemet mitt trengte sikkert bare noen dager/glass å venne seg til det på. Jeg vet ikke om det er innbilning, men jeg føler meg generelt litt lettere om dagen! Søvnen min nyter definivt godt av kosttilskuddet, jeg sover som et BARN! Det er så deilig! Jeg har aldri slitt med søvnproblemer, trodde jeg, før jeg opplevde denne nye søvnen. Den tar meg fullstendig, jeg våkner så lykkelig og uthvilt. Jeg har bare tatt Fitline noen dager, vet dere, så jeg skal fortelle dere ståa om noen uker igjen. So far so good!

Denne lørdagen skal jeg ingen verdens ting, det er uvant – men helt fantastisk! Jeg skal rydde litt, hygge meg med mitt nye familiemedlem av sølv så får vi se om rastløsheten tar meg med ut i natten eller ikke utover kvelden. Håper dere har en fin helg, leserne mine!

Spontanious and awful. I’ve learned somethine new today though, when you’ve godt photoshop on one of your Macbooks – you can easily transfer it to another one. I went crazy from missing PS while I was out traveling, if I only had knew then what I know now – it would be so much easier haha. All you have to do is browse your programs till you find «Transfer assistance» (or something, I dunno what Apple calls it in English) and connect two Macbooks to eachother in that way. Then they’ll be sharing secrets for a couple of hours and suddenly you’ve got Photoshop on both machines! How nice?!

My body has stopped reacting like a leper when I drink my Fitline, by the way. I guess it just needed some time to get used to it. I don’t know if it’s imagination but I do feel a bit lighter, more energic! My sleep is definitly enjoying fitline – I sleep like a baby now! It’s so amazing! I’ve never had trouble sleeping, I thought, until I experienced this new sleep. It totally gets me, I wake up so happy and rested. I’ve only tried Fitline for a couple of days, so I’ll keep you posted in a couple of weeks again. So far so good!

This Saturday I don’t have any plans, it’s weird but fantastic! I’ll tidy up my appartment a bit, get to know my new Silver familiy member and maybe get out with my restlessness later – if I find something fun to do. I wish you a great weekend, readers! Love!

3 kommentarer

  1. Hvorfor kjøpe en ny harddisk når du kan kjøpe en helt ny MAC? Digger deg. Hvor mye koster en slik iMac egentlig? Har VELDIG lyst på en selv, fordi min andre begynner å bli EKSTREM treig fordi jeg sikkert har over hundretusen bilder på den. Haha 🙂

    Marie svarer: Nettopp! Haha. Jeg betalte 12 000 +, den kostet egentlig 15 et ellerannet, men det var tilbud på 21% 🙂

  2. Grattis! Sjesker på en iMac selv. Kjøp en 3Gb TimeCapsule, så får du trådløs router og ekstern HD i ett, som syncer alt, og tar backup med Time Machine så du slipper å tenke på det 🙂

  3. Wow, hvor har de så bra tilbud????

    Marie svarer: Hadde på Elkjøp, Expert og Lefdal torsdag, fredag, lørdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *