REMEMBER NOVEMBER


ph_priv

November! UnderBART! Dere trenger ikke å ha lest bloggen min så veldig lenge for å få med dere at jeg er over gjennomsnittet glad i 1. menn og 2. bart. Derfor er november og dens Movember rene månedlange julaften i min verden! Alle gror bart, og de gjør det for å bevare menns helse.

Movember selv forteller det sånn:

«I november hvert år er Movember ansvarlig for uhemmet bartevekst over hele verden. Ved hjelp av barten sin samler menn inn penger og skaper bevissthet om prostata- og testikkelkreft samt psykisk helse. Som en uavhengig og global veldedig organisasjon har Movember en visjon om å ha varig innvirkning på bevisstheten rundt menns helse.»

Gutter og menn: Registrer dere her, og la barten gro!
Innovertisser: Vis deres støtte her! Mo sistas!

De forrige novemberne har jeg enten vært på andre siden av jorden, eller i militæret hvor man faktisk må SØKE på forhånd for å få lov til å anlegge bart = byråkrati = få barter i Movember, så derfor gleder jeg meg til å tilbringe en november ute blant de viltvoksende. Bart it up!

Remember Movember in November! Register HERE to show your support to men’s health.

4 kommentarer

  1. Jeg fullstendig DIGGER dette. Let it grow you guys!

  2. Meeeen hvor er det blitt av tiss i bånd??

    Marie svarer: Ååh! Jeg prøver hver eeneste gang å snike den vekk, ALLTID er det noen som merker det… Haha. Jeg får sette den på igjen, da. 🙂

  3. Elsker det nye headeret ditt! Nesten rart du ikke har gjort dette før 😉
    Viste du foresten at jenter også kan være med på Movember? Noe mindre sexy kanskje men det er en greie: http://www.noshember.com/pages/ladies.php

  4. Synes det er kult at flere snakker om det i år enn i fjor! Men de fleste snakker om noshavenovember i stedet for movember. er det egentlig to forskjellige ting (det er vel det?)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *