VIDEO: DAY ZERO – SAY YES WHEN YOU MEAN NO

To my English readers: You’re not missing out anything. I’m just talking shit about my new phone to achieve my Day Zero goal – say yes to something that you’ll usually say no to… Videoblog is one of ’em things. 

13 kommentarer

 1. Dette er definitivt noe jeg også ville sagt nei til. Altså videoblogg.
  Supermisunnelig på at du skal reise igjen. JEG VIL OGSÅ! Men, jeg har fast jobb og bruker det meste som er av inntekt på billån, bilforsikring og hos tannlegen om dagen…skal til England da, søndag om ei uke, men det er for å drive med møtevirksomhet, så føler ikke det telles som en tur på samme måten. Men men. Bedre enn ingenting 🙂

  Marie svarer: Takk for forståelsen! Æsj, ja, det er noe drit å bli voksen – det er derfor jeg utsetter det så lenge jeg kan, hehe. Men hei – England er da reise! Det er noe med den følelsen av å sitte på flyet og være på vei et sted. Reise er reise!

 2. Frida Solheim

  God hælj!

  Marie svarer: <3

 3. Sjarmerende vesen, du! Blir det noe Nord-Norge på deg denne vinteren da? 🙂

  Marie svarer: Joda! Jeg planlegger Tromsø i desember! 🙂

 4. Åh, fryktelig søt da!

 5. Du burde gjøre dette mer! Du er jo søtære enn sukker 🙂 God Hælj 🙂

 6. Haha, du er grom og gøyal, og det er uvant å høre deg snakke! Så kult at du skal ut på tur igjen snart. God helg til deg også!

 7. Du er herlig <3

 8. Alltid greit å utvide horisonten med nye erfaringer 😉 Og spennende med en ny reise coming up! Hvis det hy any chance er Jordan du skal til (???) skal du GLEDE deg!

 9. Morsom video! Spent på hvor det er du drar 😉

 10. Hahaha, du er SØTEST!

 11. Hei Marie! Lenge siden sist!
  Må bare få si at fy flate du er vakker! Og for en behagelig stemme(!!)! Hadde ikke sagt nei til flere såkalte vlogs fra deg!

  Spennende med ny reise også! Håper du får en strålende tur!
  -Aleksander

 12. Hahaha, du er søt! 🙂

 13. Haha, dette var jo berre moro! Du må berre fortsette med det veittu, så blir det ikkje fullt så «krise» neste gong og neste gong og neste gong 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *