WTF-ITLINE

Dere. Jeg har latt meg lure til å gjøre noe helt sykt med maskineriet mitt. Jeg har aldri gått på kosttilskudd før, jeg, ikke pulver, ikke noe som helst  – jeg prøvde supermat (eller hva fader det var for noe) et par ganger for å bli kvitt psoriasisen, men jeg falt av etter bare noen dager fordi sånne rutiner ligger bare ikke for meg. Jeg surrer det alltid bort, glemmer å ta og så er hele poenget borte. Nå har jeg latt meg overtale til å prøve noe igjen – Fitline, et kosttilskudd som skal gi deg mer energi, bedre prestasjoner, bedre søvn, ja – hvis jeg er Asterix, skal dette liksom være min styrkedrikk. Og det trenger jeg – for pendlingen tar fortsatt drepen på meg, og jeg sliter med overskudd til å trene.

Jeg prøvde mitt første glass i går kveld hos venninnen min, og det er det rareste jeg har gjort med kroppen min i hele mitt liv… Knall blått hår, bartetatovering på fingeren og leopardmønster over hele kroppen var ingenting i forhold. Lone advarte meg, men jeg bare «nei». For vanligvis reagerer jeg ikke på noe som helst. VANLIGVIS. Det som skjedde i går var at PLUTSELIG ble jeg tungpusta og dritvarm i kinna, etter bare et par svelger. Det bygde seg opp, og slapp igjen etter kanskje 10 minutter. Utrolig spesielt! I morges tok jeg ny dose – og da gikk hele kroppen amok for meg. Leppene stivnet, hele ansiktet ble rødt – jeg så ut som en omvendt panda, for rundt øynene var jeg fortsatt vanlig i huden, mot det kanllrøde ansiktet ellers. Det prikket under huden på armene, klødde og… Det var som å gå gjennom den forandringen heksa i Askepott går gjennom når hun går fra å være heks til å bli drage. Skikkelig sært!

Jeg skal gi dere status etter å ha testet dette en måneds tid (hvis jeg klarer å holde på rutinene….), om det gir meg noe eller ikke.

Eller kanskje noen av dere har prøvd det før, som kan gi MEG en status på hva i all verden dette er for noe?

15 kommentarer

 1. Ehh det der høres jo ikke bra ut! Sikker på at du bør fortsette med dette? Blir litt bekymret :S

  Marie svarer: Haha, det er testet og ordentlig laget, altså – det er visst normalt å kjenne slike merkninger fordi kroppen «kaster seg over» stoffene 🙂 Skal holde dere oppdatert, ingen grunn til bekymring!

 2. Det der høyrdes jo skummelt ut! Spent på å lese korleis ståa er om ein månad.

 3. Sjt.Larsen

  HEI! jeg skal nedover til Rygge til uka og være der i 6-7 uker fremover så hadde vært fint å trent litt sammen (snylta) på de med adgangskort og preppa deg klar til FOS ;D gleder meg til å få deg som kollega! det Fitline greiene hørtes ikke helt innafor ut. hehe! SVÆR KLEM!

 4. That doesn’t sound too good. Take care of yourself Marie. 😉

 5. Haha! Ikke farlig i det hele tatt, faktisk! Det var jeg som introduserte Marie for dette. Medisinsk testet og forsket på, og ikke minst godkjent for toppidrettsutøvere som bruker det i sammenheng med trening og restitusjon 🙂 Har selv blitt kvitt nesten all eksem (som jeg har slitt med i 7-8 år), astmaen er ikke lenger et problem når jeg trener, tomatallergien er borte (reagerte null på Lasagne i helgen, noe som har gitt meg utbrudd i flere år, jeg sover ikke midt på dagen lenger OG jeg sover hele natta gjennom uten å våkne. I tillegg til at jeg føler meg bedre og har generelt mer energi. Alt dette etter bare tre uker! It’s like magic.

 6. Haha, hørtes ekstremt ut! Jeg har tatt det i ny og ne da min mor og tante har prøvd å få meg ordentlig igang, for hun er SÅ fornøyd! Aldri merket noe sånn som du har gjort av det, generelt ikke merket noe særlig effekt noen vei, men kan som sagt gjerne være fordi jeg tar det for sjeldent. Spent på å lese hvordan det ender for deg, kanskje jeg skal bli flinkere på det isåfall!;)

 7. Det høres jo skummelt ut, whhhat!

 8. Det er jo heksa i Tornerose, ikke i Askepott… 😉

 9. Kan høres ut som en allergisk reaksjon? Vær forsiktig i allefall 🙂

 10. Nå ble jeg spent, gleder meg til å høre hvordan det påvirker deg fremover 🙂

  MÅ bare anbefale en blogg, den er fantastisk, masse inspirsjon og gode ord fra to søstre som er super-reflekterte, kloke og bare herlige. Blir så glad av bloggen deres. Også har de masse lekre oppskrifter.

  http://therawfoodsisters.com/ også finner du dem på instagram med samme navn. Gled deg til super lesing 🙂

 11. Heksa i Askepott? Eh, Marie… Eventyrkunnskapene dine skuffer meg litt nå.

  Uansett, lykke til videre, selv om det høres ganske skummelt ut..

  Marie svarer: HAHA, Tornerose. Mente Tornerose!

 12. Det hørtes jo bare skummelt ut :O Men energi skulle jeg også hatt for tiden,for jeg er helt dau om dagene! 😛

 13. Oioioi, det er symptomer på kraftig allergisk reaksjon. Begynnende anafylaksi som det heter. Vær forsiktig nå da 🙂

 14. Jeg bruker selv noen av fitlineproduktene(basic, restorate og activize) og for meg har de fungert kjempebra! Hadde kyssesyken for noen år siden og gikk et år hvor jeg var generelt utmattet hele tiden og hadde sterkt nedsatt immunforsvar. Så når jeg begynte med disse produktene daglig, fikk jeg etterhvert mye mer overskudd til å trene og jeg ble sjeldent syk. Konsentrasjonen ble også bedre. For meg tok det ca. 3 måneder før jeg fikk full effekt av det.
  Jeg fikk ikke noen reaksjoner slik du beskriver, men det er veldig individuelt hvordan man reagerer på produktene, så der tror jeg du må prøve deg fram med hvor mye du tar 🙂

 15. May-Linn

  Dette hørtes veldig spennende ut! Er mulig jeg er helt blind.. men hvor kjøpte du fitline? Og hvor mye kostet det (for hvor mye)?
  🙂

  Marie svarer: Jeg skal snart skrive et innlegg om det! Du kan kjøpe gjennom meg, jeg har blitt distributør!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *