GREENROOM


ph_priv: Mental coach Tommy Fjeldheim, me and MMA-fighter Emil «Hulk» Meek.

Onsdager = ukens høydepunkt! I dag hadde vi innspilling av MMA-studio hos TV2 igjen, jeg kan ikke tro vi snart er halvveis i sesongen allerede. Vi skal spille inn syv programmer til, de er min nedtelling til teppet atter en gang dras vekk under beina mine og jeg må finne meg et annet sted å stå. Forhåpentligvis står jeg giv akt etter kontrakten min med TV løper ut, det er iallfall det jeg har skrevet inn med kråketær i mitt eget livs manus.

I det andre manuset jeg skriver, for MMA-studio, stod disse to i dag. Jeg ble simpelten forhåndsstarstruck, Tommy er nemlig mentaltrener og skal gi ut bok på nyåret (i samme gate som Erik Bertrand Larssen sin «Bli best med mental trening», de jobber sammen!) mens Emil er på vei til å bli stor stjerne i MMA. Å høre de to prate sammen i studio var DAGENS, Tommy kunne jeg bodd med, jeg, uten å gå lei. Jeg syns det er SÅ interessant med psyke og mentalitet! Dessuten har han en solid bakgrunn fra Forsvaret OG har jobbet for Luftforsvaret med mental trening for dem – gavepakke for ei som meg!

Nå er jeg på vei hjem, vi skrives senere!

Wednesdays = every week’s highlight. Today we shot tomorrow’s episode of MMA-studio at TV2 again, I can’t believe we’re half way through the session already… Seven more episodes and I’m all by myself again, my contract is running out. Hopefully I’ll be in the Army School by then! 

The two men in the photo was today’s highlight. I was pre-starstruck haha. Tommy (left) is soon to be an author of a book about mental training (yes he’s a mental coach) and Emil the Hulk Meek (right) is a Norwegian MMA-fighter, hopefully soon fighting in the UFC. I could listen to them forever! And Tommy? I find it so interesting with psyche and mentality, and he also has a background from the Armed Forces AND he has been working for the Air Force – my former employer. I wanna meet that man again!

I’m on my way home from work now – see you later!

7 kommentarer

 1. Mental coUch, haha!

  Marie svarer: Haha! Det gikk LITT unna… Littegrann.

 2. Haha, så morsomt – broren min og Emil er kompiser. xD

  Høres ut som en gøyal og spennende jobb du har (selv om pendlingen sikkert tar på)!

  Marie svarer: Åja, så kult, haha! Jeg digger jobben min – men ja, pendling er drepen…. Godt det er verdt det!

 3. Det er så kult når slike jobber gir en muligheten til å møte spennende, flinke, inspirerende mennesker!

 4. Når, og på hvilken kanal går MMA-studio?:)

  Marie svarer: TV2 Zebra, 22:30 på torsdager 🙂

 5. Camilla Lund

  Åh, har sittet å vente på at Emil skal få komme på skjermen fra du første gang nevnte MMA 😀

 6. Oh, for en hunk han er!
  Keep up the good work, Marie, kos deg selv om det er travelt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *