GALAXY AND MOOSE

Vel overstått leoparddag! Jeg markerte den ved å pryde forsiden til Nettavisen og Side2. I år igjen. Jeg er heldig sånn, kan skjule oppmerksomhetssyken min bak en annen sykdom. Neida, jeg er virkelig glad hvis åpenheten min kan være til hjelp eller inspirasjon for bare ET annet menneske med rampete hud, og leser jeg innboksen min riktig, så er den det. Det er så fint å høre fra dere, og vite at jeg ikke er alene om de tankene jeg var gjennom!

Nå er det straks natt, igjen, dagene går i FF. Fast Forward. I morgen er det innspilling av MMA-studio igjen, og denne gangen gleder jeg meg EKSTRA mye fordi

1. idéen min kommer på TV! Min idé ble til en reportasje som skal spilles av i de tusen hjem! Produsentspira.
Stolt som en hane.
2. En av gjestene i buret er så interessant, jeg gleder meg som et lite barn til å høre på hva han har å si!

Kan helt sikkert fortelle dere mer i morgen etter opptak.

I kveld har jeg vært på tapasdate med Samsung og noen andre bloggerinner. Det var så trivelig! Med meg hjem fikk jeg en Samsung Galaxy S4 Zoom, telefonen dere ser på bildet. Eller kameraet, om dere vil. Så langt har jeg lyst til å kaste den veggimellom av ren fryd – den er HELT utrolig! Jeg måtte stoppe bilen 3 ganger på vei hjem fra togstasjonen, bare for å teste ut kamerafunksjonene. Kjærlighet ved første blikk, gleder meg til å skrive fortsettelsen!

Grunnen til at jeg fikk den er at Samsung kjører i gang en challenge for oss bloggerne som i kveld ble mette på tapas. Den går ut på at vi skal teste ut telefonen, leke, ta bilder og instagramme de vi er mest fornøyd med. Etterhvert skal publikum (dere, hvis dere vil) stemme på det beste bildet, og bloggeren som har tatt det vinner ikke bare telefonen – men halve kongeriket også. Halve kongeriket = en telefon å lodde ut til leserne sine, et gavekort OG en av de som stemmer på bloggeren meg er OGSÅ med i trekningen om en slik telefon. Et slikt kamera. Som du kan ringe med. I praksis betyr det at nå som jeg har tatt challengen har også TO av dere mulighet til å vinne kameraet/telefonen/innavlet. Jeg skal gi dere beskjed så fort jeg vet når, hvor og hvordan, smil!

Sov godt i natt, da. Jeg liker dere, jeg, selvom dere ikke sier så mye. STOR KLEM

Leopard Day! I marked it by being on the first page of a Norwegian newspaper – telling about my life with psoriasis/leopard. Same as last year. I’m lucky I can hide my need for attention behind another disease. Just kidding, I’m happy if my open honesty about psoriasis can help another person with a bad skin, and if I read my inbox right – I can. It’s so good to hear from you, and to know that I’m not alone with these thoughts I once had about the illness!

Now it’s almost night again, my days are in fast forward mode. Tomorrow we’re on set again to record the next episode of MMA-studio, and this time I’m really excited because 1. my idea is coming on TV!! My suggestion became an element in the TV-program to be seen by all of Norway. So proud. And 2. one fo the guests is SO interesting, can’t wait to hear him talk! I’m sure I can tell you more about that tomorrow. 

Tonight I’ve been on a date with Samsung and a bunch of bloggers. So nice! I got to bring home a Samsung Galazy S4 Zoom – the phone you can see in the picture. Or the camera, if you wanna. This far I’ve wanted to throw it in the wall of pure excitement – it is AMAZING! I had to stop my car three times on my way home from the train station, just to check out the camera functions haha. Love at first sight – can’t wait to write the rest of the story!

The reason why I got to take the phone home is because Samsung’s running a challenge for us bloggers. We’re going to test the phone, play with it, take pictures and put ’em out on instagram. After a while you guys can go to a site and vote for the best picture, and the blogger that captured it will win the phone, the Samsung Galaxy S4 Zoom, AND another phone that she can give away to one of her readers! Yes! That means YOU! If I win. So I’m gonna need your help first haha. Besides, one of the people that vote for me will also get a phone – that means in practice TWO of you guys are gonna get lucky and get away with a phone like this. Or a camera, if you prefer to call it that. A camera you can call with. Anyway – I’ll let you know how, where and when to sign up to win. OK? 

Good night! I like you guys, even though you’re quiet. BIG HUG

12 kommentarer

 1. Marianne

  Beundrer deg så mye Marie! Blir bergtatt av de kloke ordvalgene dine du velger å dele med oss hver gang du skriver, om det så er et blogginnlegg eller en artikkel i en avis! Leser bloggen din hver gang det er et nytt innlegg, selv om jeg ikke legger igjen spor etter meg hele tiden 🙂

 2. Hei, Marie.

  Jeg vil bare anbefale deg å ta en titt på denne siden for en klinikk i Atlanta, som har hjulpet mange mennesker med samme sykdom som deg. Dr. Goldberg har sett folk fra over hele verden, inklusivt flere nordmenn. Han er så absolutt å anbefale. Jeg har selv vært pasient der.

  🙂

  http://www.goldbergclinic.com/

 3. lykke til i bloggerkonkurransen! 🙂

 4. Det var en herlig og oppløftende artikkel! Go girl!

  Lykke til i konkurransen too. Den derre telfonen ser helt SYK ut (på en bra måte). o.o

 5. Jeg også leser bloggen din hver dag, selv om jeg ikke alltid etterlater spor. Men du etterlater hvertfall spor i meg, det kan jeg si:) Så inspirerende og flink, skulle ønske jeg var like tøff som deg!! Lykke til med konkurransen, og kult med MMA studio! =)

 6. Jeg er bare dårlig til å kommentere, fordi jeg føler at de som skriver aldri leser det. Men jeg må jo si at jeg blir like glad, inspirert og oppglødd av hvert innlegg du skriver. Dine tanker er så fine, og du er så flink til å få tanker og ord på papir at jeg synes du fortjener en fjær i hatten for det. Selv om vi ikke snakker så mye til deg nå, betyr det absolutt ikke at vi ikke setter pris på dine fine innlegg. Synes forresten det hadde vore fint med en spørsmålsrunde igjen, siden du holder på med så mye nytt for tiden 🙂 Jeg inspireres av ditt liv Marie 🙂

 7. Ikkeeeee dårlig!

 8. Skulle gjerne hatt en sånn duppeditt! lei av at mobilen fylles opp med en haug med bilder som egentlig ikke har då god kvalitet.

  Elsker å følge bloggen din/livet ditt! inspirerende 🙂

 9. Hei på deg:)
  Takk for i går, hyggelig å møte deg. Så mye spennende som skjer om dagen for deg, første gang jeg er innom bloggen din og skal titte litt rundt og bli kjent med deg.

  Klem
  Analiza

 10. Det kameraet (er det seriøst ein mobil?!) ser kult ut! Sjølv om eg er eplefrelskt får eg lyst til å prøve eit slikt. Når kjem ideen din på tv? I kveld? Den må eg få med meg!

  Eg er forresten ho som prikka deg på skuldaren på Jernbanetorget og sa eg likte bloggen din på måndag. Følte meg som ein creeper, håpar ikkje du følte det same!

  Marie svarer: Ja, det er en mobil! Jeg dør av den, den er kjempemorsom. Jeg er egentlig epletilhenger jeg også, men samsung er i ferd med å omvende meg! Tro det eller ei!

  Ååh, var det DEG! Jeg syns det var superkoselig, og angret skikkelig etterpå på at jeg ikke spurte om navnet ditt. Åh jeg ble så glad! Stod forøvrig og beundret jakken din sekundene før jeg gikk av bussen, så det var gøy at det tilfeldigvis var du som kom bort etterpå haha 🙂 (Hvor er jakken din fra?)

 11. Skal definitivt vere med i konkurransa ;D

  Yey, så bra! Haha, morsomt! Har kjøpt den brukt så veit ikkje kor ein får tak i den, men merket er Freequent!

 12. […] Testperioden for Samsung Galazy s4 Zoom (kameraet/mobilen/vet kke – jeg skrev om den her) er over, og de seks bloggerne som prøvde ut kameraet/mobilen/vet ikke har sendt inn sine bidrag […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *