GRAMMIN' MY WEEKEND


ph_priv, @supermarie at Instagram, follow me there

HEY! The end helg! Dritbra, Drammen. Etter jeg skrev med dere på lørdag dro jeg ut og spiste thai på Soi Saam. Anbefales! Tripadvisor påstod at det var #1 resturant i Drammen, og jeg kan forstå hvorfor. Et lite, lyst og hyggelig lokale, flink servitrise og helt nyyydelig mat. Så eksotisk! Jeg ramlet baklengs inn i Asia av hele opplevelsen, vi gjorde nemlig som vi gjorde i Kina – dekket bordet med mange forskjellige retter i stedet for å bestille én hver for oss, fikk små søte boller med ris og spiste alt sammen med spisepinner. Så godt! Ta turen hvis dere får sjansen!

Etterpå dro vi innom Rekord for et par gode øl, før Z. Har en tendens til å alltid ende opp der når jeg er på andre siden av fjorden… Der ramlet Omana inn også, etter å ha avtalt å møtes via Instagram (sosiale medier alltid foralltid), jeg har vært fan av henne lenge så det var utrolig gøy å ta noen øl sammen! Min type menneske. Jeg vet ikke med henne, men jeg tenker iallfall å spørre henne om å være forloveren min når jeg skal gifte meg. Eller fadder til barnet mitt når den tiden kommer. Soulmate? Eller om vi kan være bestevenninner. Venninner. Jeg skal IALLFALL legge henne til på face.

På søndag holdt jeg det siste foredraget, om mine erfaringer med sosiale medier. Det gikk veldig bra! Etterpå fikk jeg en solid bukett med vakre blomster, helt ut av det blå, jeg ble så rørt! Hva har JEG gjort, liksom, annet enn å gnåle om meg selv og mitt? Det er en glede å være leopard når flokken er så fin som den er.

Hva er planene for uka, superstars?

Hey! The end weekend! Good one, Drammen. After I wrote to you on Saturday I went out for thai food at Soi Saam. I really recommand that place! Tripadvisor told me that it was #1 of the restaurants in Drammen, and I can understand why. Cozy place with a good waitress and the best thai food I’ve tasted since I was in Thailand. So exotic! I was torn back to Asia of the whole experience, we did here as we did in China – ordered a lot of dishes to share – rather than having one each. Small bowls with rice and chopsticks. Loved it! Go there if you ever visit Drammen.

Afterwards we went to Rekord for a couple of good beers, followed by Z. I always end up there when I’m on the other side of the fjord… Omana met me there aswell, after we agreed to meet through Instagram. (Gotta love social media!) I’ve been a fan of her blog since forever so it was fun to finally meet her and have a couple of beers together! I dunno about her but I’m gonna ask here to be my best (wo)man when I get married. Or the mentor to my child when I get one. Soulmate? Or bestfriends. Friends. OK but I will add her to my Facebook.

On Sunday I had my last presentation, talked about my experience with social media. It went very well! Afterwards they gave me beautiful flowers, out of the blue I was so touched! What have I done to deserve that, I’ve been just talking on and on about myself haha. It’s a pleasure to be a leopard when that’s my gang.

Got any plans for the week, superstars?

7 kommentarer

 1. Åeh nå ble jeg helt sjalu – jeg er også fan av FridaySecrets! Si i fra neste gang du er i Drammen a Marie, jeg er helt ny her og kjenner ca. ingen.

 2. Jeg skal gjøre skoooole, på tide etter en alt for slapp høst på den fronten! Kom nettopp hjem fra første treningsøkt på en uke, digg! Pleier å trene hvertfall 3 ganger i uka, men de siste to-tre ukene har plagsom forkjølelse og feber satt en stopper for en del av øktene. Men ikke nå mer, jeg er lei, jeg tar tilbake kroppen min – nå skal det trenes! Jiha. Ellers gleder jeg meg til middag med gode venner, se breaking bad og å kose meg:)

  Marie svarer: Flink pike! Herregud, må komme igjen med treningen selv, har IKKE hatt tid til å prioritere det på et par uker… Så jeg joiner deg!

 3. Marie! Jeg har noen spørsmål til deg angående forsvaret! Vet jeg burde sende mail til forsvaret, men det er så mye greiere og ærligere å lese din vinkling av alt sammen. Skal jeg sende mail til blogg@supermarie.net ? Stor klem!!!

  Marie svarer: Haha, så søt du er! Jada, bare å maile, jeg svarer jeg! Kleem

 4. Mine planer for uka er å holde ut på jobb. Også skal jeg kanskje på halloween-fest til helga, og ellers bare slappe av 🙂

 5. Hehe så herlig! Tror..om jeg husker riktig, at vi satt ved samme bord på Z.
  Jeg var hulder med blader i håret og mørk/grønn sminke 😛
  Godt å høre at du hadde en fin helg i Drammen 🙂
  Min uke skal brukes på å forberede meg til praksisperioden, og lese masse pensum.

  Marie svarer: HAHA, fullt mulig! Det ble jo plutselig et kjempelangbord… Gøy var det uansett! 🙂 Masse lykke til med praksis!

 6. Haha bff’s for life nå. Og etter lørdagen så MÅ jeg være forlover, uten tvil. Og du kan fortelle meg ting jeg ikke burde gjøre som jeg kommer til å gjøre uansett 🙁 haha

  Marie svarer: Hahaha! Jeg har ikke kontroll på 50% av den kvelden, men jeg elsket den.

 7. Camilla

  Gøy å høre fra deg, er livet fortsatt travelt, eller tar du et pust i bakken en stund?:)
  Selv har jeg ikke mye planer, rolige skoledager for tiden, så her tar jeg det med ro!

  Marie svarer: Fortsatt travelt, men denne gangen fordi jeg har fylt opp dagene med venner og kos <3 Puster lettere nå! :) Takk som spør! Godt å høre at det er rolig for deg også, det er viktig å slappe av litt mellom slagene <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *