LEOPARD DANCE


ph_priv, Drammen, Norway

Drammen. Enda et «foredrag» fattigere. I dag presenterte vi filmene våre, prosjekt Under the spotlight, og fortalte deler av Leopardforbundet hvordan hvert vårt livsteppe veves når tråden er flekkete. Det gikk veldig bra, tror jeg, jeg var fremdeles varm i leppene etter å ha snakket om reisen og livsnytelse i Fredrikstad i går, så nervøsiteten var svekket – og godt var det. I morgen skal jeg holde mitt siste innlegg, om leopardens dans i sosiale medier – og SÅ lukker jeg munnen for en stund. Det jeg har på hjertet faller mer naturlig på et tastatur.

Dagen startet grå og trist, men nå stråler solen og høstfargene maler tilværelsen blid igjen. Det blir sikkert noen øl i kveld, så skriv ut om dere har en god pub i Drammen å dele!

Hvor i verden er dere i helgen? Takk for ordene deres i går, det varmer kinnene mine å se at dere fremdeles lusker rundt! Love you!

Drammen. Another presentation spoken. Today we presented our «Under the spotlight»-movies, and told parts of the Norwegian Psoriasis Organization about how our life carpets get woven when the thread is stained. It went well, I think, my lips were still warm from my talking in Fredrikstad yesterday, so my nervousity was impaired – thank god. Tomorrow I’ll present my last speak about going out in Social Media with the leopard (psoriasis), and THEN I’ll close my mouth for a while. Whatever’s on my heart – it always comes out better through a keyboard. 

This day started grey and sad, but now the sun’s shining and the colours of Autumn are painting the existence happy again. I’m sure there’ll be a couple of beers out tonight, so please write if you’ve got a pub in Drammen to recommend! 

Where in the World are you this weekend? Thanks for your comments yesterday, it warms my cheeks to see that you’re still around! Love you!

10 kommentarer

 1. Victoria

  Jeg jobber på Z i Drammen i natt, men det er vel mer en nattklubb enn en pub. Gratis inngang frem til kl 24 hvis du har kledd deg ut (halloweenfest). 🙂 Hadde vært supermorsomt å ha sett deg da jeg har lest bloggen din i lang tid, så stikk gjerne innom dersom du føler for det! <3

  Marie svarer: Var der forrige helg, faktisk! Liker Z. Åh, tenkte ikke på at det var Halloween denne helgen da – har ikke kostyme! Men hvis man kommer inn uten, kanskje jeg stikker innom! Hadde vært så hyggelig å hilse på 🙂

 2. Velkommen til Drammen! Er her jeg bor for tiden. De fleste gode pubene ligger på bragernes torg, etter min mening 🙂
  I kveld er det Halloween Party på Union som gjelder for min del ^^

  Marie svarer: Takk for tips! Union – det er der jeg har vært i hele dag!

 3. Jeg er i Horten og gjør ingenting. Eneste planen for dagen er at jeg skal på butikken og finne ut hva det blir til middag i kveld, og så skal jeg lage middagen og spise middag sammen med kjæresten. Så skal jeg se Pirates of the Caribbean On Stranger Tides på tv i løpet av kvelden 🙂

 4. Camilla

  Du må komme og tale i Arendal eller Kr.Sand! Hadde vært gøy å se deg live!;)

 5. Improviser kostyme, Marie. Jeg har teipet poser og ledninger på et belte, det er mitt kostyme. Gjett hva jeg er? Hehe, er i Kjøllefjord, finn et kart og let deg fram hit 😉

 6. Vil anbefale Pavarotti, Goggen eller Rekord hvis du vil ha noe som ikke er typisk «nattklubb», men litt mer avslappet.

 7. Du er så tøff som tør å dele om leoparden din! Ofte tror jeg folk synes sykdommer og slike ting er vanskelig nok å snakke om til venner og familie, men du tar kaka når du holder foredrag om det og deler så mye om det som du gjør her på bloggen! Synes du skal være stolt over deg selv 🙂 For det er virkelig ikke noen selvfølge at det skal være lett å dele sånt med andre.

  I helgen er jeg i Kristiansund, der jeg bor tida 🙂 Hatt en koselig helg bare for meg selv, noe som har vært ganske deilig! 🙂 Håper du har hatt en fin helg:)

 8. Gunnvor

  Beklager så veldig, men eg slit litt med å kommentere for tida…
  Dagane går for det meste med øving til prøve (har minst ein kvar veke). I helga var eg på korpsseminar. Snart konkurranse 🙂

  Lykke til med treninga, eg heier på deg, og håpar at du kjem inn på Befalsskulen 🙂

 9. Jeg er hjemme i helgen 🙂 Innedag med vasking av leiligheten, skrive litt på en innlevering som skal leveres til uka, spise restekaker fra bursdag i helga og ellers slappe av:):)

 10. Du er flink!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *