TALKING ABOUT


ph_priv, Dunkejonsgaarden, Gamlebyen, Fredrikstad

Høstregnet trommer sjenert på takvinduet, i bartekoppen er det rykende varm te og på TV’en ruller Skavlan hvor hele verdens Malala snart skal spre sin inspirasjon igjen. O’ deilige fredag, akkurat slik jeg drømte om! I kveld har jeg gjort ferdig mine siste forberedelser til foredrag på en stund, i helgen reiser jeg til Drammen igjen – først for premieren på leopardfilmene (hvor én av de handler om meg) og på søndag skal jeg snakke om sosiale medier – mitt siste foredrag for denne gang. Jeg gleder meg!

Bildet over er fra i går, da var jeg invitert til Dunkejonsgaarden i Gamlebyen i Fredrikstad, for å snakke om å nyte livet og om reisen min, under Tweeds Kulturfest. Øl i glasset, tente stearinlys, det var superhyggelig! Og utrolig RART at et tjuetalls med mennesker kom og BETALTE for å høre meg snakke. Jeg håper de fikk valuta – jeg koste meg iallfall mye!

Nå må jeg ned og gi pappaen min mat, jeg tror hjemmesykepleien rett og slett har glemt han. De skulle vært her for over en time siden.

The Autumn rain is drumming on my roof window, my cup’s filled with hot tea and on the TV Malala’s face will arrive shortly to inspire the world again. Oh holy Friday – just as I imagined it. Tonight I’ve done my last preparations for my speech on Sunday. This Weekend I’ll go to Drammen to be at the premiere of the psoriasis short films – one of them is about me. And on Sunday I’ll be talking about social media – my last speaker mission for a while. Looking forward to it!

The pic above is from yesterday when I was sitting in Dunkejonsgaarden in Gamlebyen in Fredrisktad, to talk about enjoying lige and my journey – during Tweeds Culture Party. Beer in my glass, lit candles, such a nice time! And it was so WEIRD that 20 something people had paid to hear me talk. I hope they feel like they got something in return – at least I had a good time!

Now I’ve to go downstairs to feed my Dad. The nurses has forgotten him tonight…

3 kommentarer

  1. Åh, Marie- jeg har et boktips til deg! Ikke at boktips har noen verdens ting med dette blogginnlegget å gjøre, men jeg må bare si det likevel! 😀
    «En mann ved navn Ove» av Fredrik Backman. Den er fantastisk, jeg lo til tider så mye at jeg fikk vondt i magen, mens jeg andre ganger ble så rørt at jeg fikk rusk i øyet. Indrefilet i bokformat!

  2. Dette så og hørtes ut som et fint arrangement – øl og eventyrsnakk i dype stoler blir liksom ikke feil. Fortsatt god helg!

  3. Kjære deg. Du vet du bare kan ta en telefon til hjemmesykepleien og høre hva forsinkelsen skyldes? Det burde ikke være nødvendig. Men noen ganger skjer det ting som ikke stod i planen, gamle mennesker er ikke så gode til å holde seg på beina nemlig… og noen veldig få ganger hender det faktisk at noen blir glemt. Da er det fint at de har familie som deg som kan minne oss på å komme. Vi er bare mennesker, vi og. God helg, fine! Håper pappaen din fikk mat etterhvert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *