ONE DAY DETAILS


ph_priv

5 kommentarer

 1. Så fint å se hvordan hverdagslivet ditt ser ut!
  God høst klem fra Ann-Kristin

 2. Gunhild

  Så fine og koselige bilder! 🙂

  Men du, Supermarie. I morgen setter jeg kursen mot Florianópolis, har du noen tips til noe jeg MÅ få med meg? Jeg har en uke på meg og da skal jeg få med meg Iguazu også, så har ikke all verdens tid på meg. Klem!

  Marie svarer: Åååh, så deilig! GLED deg! Florianópolis er så behagelig, det er 44 strender og nok av plasser å nyte livet på. Jeg anbefaler Praia Mole, stranden, og spis pizza på Artisano! Jurere er også en deilig strand – like i nærheten ligger shoppingstrøket også, hvis du liker dét. Ellers leide vi bil og kjørte rundt fra strand til strand, det anbefales! (Men kjør forsiktig!) Kjøp masse mais og kokosnøtter på stranden. Og helst en kokosnøtt for meg óg. Én ting jeg angrer på at jeg ikke gjorde – stod på sandboard. Gjør det! Du finner alle innleggene mine om Floripa her: http://supermarie.net/index.php?s=florianopolis GOD TUR! Jeg er så sjalu!

 3. Hvor kjøpte du verdenskartet ditt? Har leitet en god stund nå, men har ikke funnet den «riktige» enda.

  Marie svarer: Fikk det til jul, men vet de kjøpte det på Enklere Liv! Det selges også på coolstuff.no 🙂

 4. så herlige bilder! man glemmer ofte de fine små detaljene i hverdagen, takk for at du minte meg på at de er der 🙂

 5. Reisings <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *