ON SET

Jeg er hos TV2 hvor vi spiller inn morgendagens program av MMA-studio i dag. Her ser dere forresten hva som skjer med deler av manuset jeg skriver, det havner på skjerm for programleder å lese opp i kamera. sjukt å høre mine egne ord komme ut av en annens munn…. Det føles ut som om han har vært fysisk inne i hodet mitt og STJÅLET det fra meg, akkurat i det han sier det. Jeg vet jo at jeg leverer og at maskineriet går sin gang, men det er noe rart ved det allikevel. GØY er det, iallfall! Og denne gangen har vi med oss en kjendis i buret óg. Onsdagene mine har blitt så rare, all verdens mennesker jeg kun har sett på TV passerer meg i gangene, sist uke var vi omringet av prinsesse Märthas sikkerhetsvakter i dag smilte jeg til Lars Vaular i forbifarten. Starstruck har falt ut av både vokabularet og følelsesspekteret mitt for lenge siden.

Hva gjør dere på en onsdag?

Pics and blah blah from today on set – MMA-studio. 

5 kommentarer

 1. Kult!

  Jeg har hittil brukt onsdagen på fylkestingsmøte på Gaustablikk Høyfjellshotell. Så var det 2 1/2 time å kjøre hjem, og i kveld skal jeg på boligkveld med DnB sammen med min kjære 🙂

 2. Så gøy det må være å være deg på disse dagene! På onsdagen i dag leser jeg til en engelskprøve om Mahatma Gabdhi og søker om utplassering i luftforsvaret(fant ut att dette var en «perfekt» match)

 3. Så kult å få et innblikk bak kulissene! Jeg elsker adrenalinet som følger med at rødlyset blir slått på og man plutselig er på direkten, hoho!

 4. Solfrid

  Det høyres veldig moro ut! Eg må innrømme at eg ikkje greide å sjå på sist veke, det blei for brutalt når innslaga frå den verkelege MMA-ringen dukka opp.

  Onsdagen min gjekk i jobbjobbjobb, låne to bøker på biblioteket og tre timar med steppdans! Eg elskar steppdansen.

 5. Du er tøff, altså!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *