VINN ETT ÅR MED DIGGE LEGGER

Annonse

Den elgejakta, den vinden, de fargene, vi kommer oss liksom ikke unna høsten. Ikke i år heller. Men jeg ser ikke poenget med å slutte å barbere seg av den grunn. Inspirert av bladene som faller fra trærne, og tatt med av vinden – shaihøvelen er min lille vind, som stryker over og tar med seg alt av uønsket hår. Den er så ufattelig god, og leggene dine blir så deilige og glatte når du er ferdig! Den får med seg ALT! Jeg sier som alle andre bloggere har sagt før meg: Shai er et must for de som foretrekker nybarberte elger legger.

Gode grunner til å fortsette å barbere seg selvom det ikke er sesong:
– Du føler deg litt freshere når du kan stryke deg selv over leggen uten å tro det er en elg du stryker på.
– For koselige kvelder under pleddet med en du er glad i.
– Så hårene ikke skal stikke ut av strømpebuksene dine på julebordet (det skjer faktisk – har sett det på meg selv, ser ikke videre digg ut).
– Vi har klær. Vi trenger ikke pels.

Nå kan dere bli med i trekningen om å vinne et helt års forbruk av shai-høvler og blader! Slik gjør du:

1. Gå inn på http://shai.no og bestill en prøvepakke.

Det var egentlig det. Og uansett om dere ikke vinner er det en fin ting å gjøre, for shai-høvlene ER virkelig de beste jeg har prøvd så å få en pakke hjem i posten er absolutt å anbefale. Med hånden på hjertet, dette er en annonse, men med ubetalte meninger.

Trykk «Liker» hvis dere sier nei til pels under pleddet i høst! Og lykke til i konkurransen! 🙂

2 kommentarer

  1. Jeg synes pels er ganske greit i blant, jeg :)))

    Marie svarer: Jeg og, jeg er så fantastisk lat, selv om sommeren… Haha. Men når jeg først skal noe – DA føles det bra med glatte leggs!

  2. Haha! du er så rå! Herlig vri på reklame innlegg 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *