CAGE FIGHTING


ph_priv, TV2 studio

God mandag, publik! Først må jeg bare si tuuusen takk for alle tipsene dere har kommet med til det helgekomprimerte Nord-Norge-eventyret mitt! Jeg skal sette meg ned og se på alle linkene dere sendte meg, og helt sikkert mase meg til noen sofaer når det nærmer seg. Det dummeste dere gjør er å lufte sofaene deres i kommentarfeltet mitt – for jeg TAR dem. Jeg er ikke redd for å trenge meg på hos folk, det har jeg hele verden som referanse på.

I dag startet jeg dagen hos TV2, hvor vi fikk kommet ett steg videre i å føde min nyeste baby: scenografien til MMA-studio. Jeg stod på gardintrapp og hang opp bakteppet, og sank fornøyd ned i programlederstolen da brikkene/bakteppet falt/hang på plass rundt meg. Jeg gapskratter når jeg tenker på hvor mye jeg gjør som jeg egentlig ikke har peiling på. Designe et F-16 jagerfly, bestemme hele utseendet til et TV-program, skrive manus til de som skal prate på riksdekkende TV…. Hvor FÅR de det fra, disse sjefene mine? Kanskje jeg skal slutte å gi CV’ene mine extreme makeover hver gang jeg skal søke jobb…. Neida. Jeg er utrolig glad for tilliten, og idéene mine blir jo på mirakuløst vis satt ut i live hver gang – så noe må jeg da ha forstått riktig et sted i prosessen. Gøy er det iallfall, og så lærerikt! Og det skal faktisk godt gjøres – når jobben min nå stort sett dreier seg om å se på muskuløse menn i bar overkropp. Neida. (Joda, faktisk. Google MMA.)

Dere da? Har dere kjæledyr, dere? Katten says hello.

Happy Monday, audience! First of all – thank you for all of your tips about my adventure to the North of Norway later this winter. I’ll sit down an have a look at the URLs you sent me – and probably ask about your couches when we’re getting closer to departure. The stupidest thing you do is to tell me that you have an available couch in my comment field – ’cause I’m ON it. I’m not shy about asking myself in to other people’s homes. The World is my referance to that. 

I started this day at TV2, a Norwegian TV-channel. We were getting the studio ready for MMA-studio, the TV show that I’m making the scenography and manuscript for. I’m laughing so loud of all the things I get to do that I really do not have any clue about. Like designing a F-16 fighter aircraft, making the appereance for a whole TV-program, writing the manuscript for those who’re gonna talk in front of all of Norway… Where do my bosses get this from? Maybe I’ve to stop giving false CVs when I apply for jobs. Just kidding. I’m so happy for the trust and my ideas are somehow getting real out there, so I’ve to do SOMETHING right. It’s a lot of fun, and I learn a lot! And that’s actually kind of hard, learning, when my job’s about half naked men with muscles. Just kidding again. (No, actually. Google ‘MMA’.) 

And you? Got any pets?

10 kommentarer

 1. Camilla

  Så gøy at du gjør det bra på jobb!:D You deserve it!
  Har en svart kanin, 8 år gammel:O
  Hva heter katta?

  Marie svarer: Miss Anton! Den forrige eieren visste ikke kjønnet, så det ble en blanding. Men det er ei jente, så vi kaller henne Missy!

 2. Haha, MMA faktisk, så utrolig kult, visste ikke engang at det var lovlig i Norge jeg, men med Erna som sjef så er vel det meste lov antageligvis.. 🙂 Igjen misunner jeg deg også da, du gjør så utrolig mye kult, tenk så mye du har opplevd allerede og ikke minst vil få oppleve, jeg mener designe et jagerfly, er ikke mange jenter på vår alder, som kan skryte av det, men det kan du og det digger jeg, viser jo at jenter kan også<3

  Marie svarer: Nei, det er ikke lov i Norge – ikke å gå kamper, iallfall. Trening er lov 🙂 Tusen takk for så fin kommentar! Jeg forstår ikke helt alt jeg har opplevd selv, haha. KLART VI KAN! Stor klem <3

 3. If I lived in North Norway I would offer you my couch! But if you ever decide to come to beautiful The Hague… 😉
  How cool that they let you do all the amazing stuff. I guess it’s pretty cool working behind the scenes of a tv show. Have fun!

  Xx

  Marie svarer: Aw thank you! Oh sure – I will 🙂 Haaha. Thanks! xx

 4. Du kan gjøre det meste du ikke har peiling på bare ved å tro du klarer det. Kjenner meg igjen i den følelsen, skal kanskje snart stå med Mette-Marit på TV og snakke om en bok?!?!?! Jeg leser så vidt(brukte et halvt år på å komme igjennom boka(ca. 450sider) jeg skal prate om), så nå skal jeg stå med prinsessen på Tv og snakke om en bok fordi lærerene mine og folk i klassen tror jeg leser.

  Marie svarer: Herreguuud, så kult! Hvilken kanal, når da? Haha, det er jo helt fantastisk. Man kommer langt med tro! Masse lykke til!

 5. Anja Riise

  Vi ser nordlyset stadig vekk her i Mo i Rana, men jeg vil tro du har bedre sjangs enda litt lenger nord. Jeg håper virkelig du har været og solaktiviteten med deg når du legger ut på ekspedisjon til Nord-Norge! Du er i alle fall velkommen på sofaen min hvis du skulle bestemme deg for å stoppe innom Mo i Rana:) lykke til!

 6. MMA høre spennende, .. og litt skummelt ut 😛

  Har en liten kanin på 2 år som tror hun eier hele leiligheten. Og det gjør hun vel forsåvidt nesten også, haha.

  Du, har forresten nominert deg i reisefotobloggkonkuransen Capture the Color 2013. Vil tro du har mange fargerike og flotte bilder fra reisene dine å vise fram!

 7. Stine Strandum

  Hei Marie!
  Jeg kjenner jo ikke egentlig dine holdninger til dette, men du blogger så fint og når ut til så mange, så jeg prøver meg alikevel.
  Som du sikkert har fått med deg har Krf fått igjennom en reservasjonsrett for fastlegene, slik at de kan reservere seg mot å henvise til abort, assistert befruktning og også nekte å skrive ut hormonprevensjon, som p-piller. Dette er vi mange som reagerer kraftig på, og jeg håper at hvis du er en av oss, så vil du dele budskapet til Susanne Kaluza – både ved å selv videresende hennes brev til stortingsrepresentantene, og ved å oppfordre lesere av bloggen din til å gjøre det samme! Under er aksjonens forkortede budskap, slik det deles på facebook. Gå inn på linken for å se bedre (:

  Alle norske kvinner burde kunne forvente samme helsehjelp fra fastlegen sin, uansett hvem de er og hvor de bor i landet!

  I dag har jeg sendt brev til alle landets stortingsrepresentanter og bedt de svare på om de vil innskrenke kvinners rett til lik helsehjelp hos fastlegen sin.
  Håper du også vil bidra! Målet er å få “nei” fra minst 85 stortingsrepresentanter. Da sikrer vi flertall! Les mer om aksjonen og hva du kan gjøre her:

  http://www.susannekaluza.com/?p=7352

 8. Så fantastisk at ting går din vei og bare, løser seg. Du gjør garantert noe riktig og kjenner jeg deg rett (via blogg, haha), fortjener du alt sammen!

 9. En undulat ved navn Birdy

 10. Det er bare å komme hit, altså!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *