THREE YEARS

Førstegangstjeneste, nysingel, håpløs hodestups og så inspirert. Skrev hele tiden, tankespill konstant. Her intervjuer jeg en heldig vinner av jagerflytur, på Kjevik.

Me 2010. Military service, newly single, hopelessly head over heels and so inspired. I wanted to write all the time, was constantly thoughtful. In the picture I’m interviewing a lucky winner of a flight with a jet fighter. 

Dimma. Fortsatte i Forsvaret som førsteårslærling i mediegrafikerfaget i Luftforsvaret. Enda fri som fuglen, fortsatt håpløs hodestups, fortsatt inspirert. Her står jeg og tar meg til håret mens jeg tar bilder til bloggen. Neida. Joda, det er egentlig bare det jeg gjør. På denne tiden i 2011 forberedte jeg meg til fagprøven, som skulle være i desember. Og så tenkte jeg vel litt på verdensreise, for Forsvaret signaliserte at jeg ikke hadde jobb fra januar av.

Done with my Military Service. Continued in the uniform as an apprentice in the subject graphic design in the Royal Norwegian Air Force. Still single, still head over heels, still inspired. In the picture I’m just grabbing myself in the hair for my blog… Dunno. At this time in 2011 I was preparing for my final test in graphic design, that was i December the same year. And I was thinking about traveling the World, ’cause the Air Force signalized that they didn’t have a job for me after January. 

Nysivil. Nyreist ut i verden på egenhånd. Nytt liv. Fortiden bak, fremtiden uklar, jeg hadde bare nåtiden, jeg. Og det var en elefant på en mark i Sør-Afrika.

2. oktober 2013: Mine tre siste 2. oktobre passerer i revy foran meg på sølveplet, og jeg kan ikke annet enn smile. Nå renner snart dagens 2. oktober ut også, og mine ønsker for min neste, i 2014, er at jeg sitter på befalskolen og nærmer meg graduering. Verdens beste fremtid, jeg gleder meg til å møte deg! Gjeesp, drømmejeger ut og god natt, vi snakkes i morgen, englefjes!

Newly civil. Recently traveled out in the World on my own. New life. The past behind me, the future diffuse, all I had was the present. And that was an Elephant on a field in South-Africa.

2nd October 2013: My last three 2nd Octobers passes me in a flash on my MacBook in front of me, and I can do nothing but smile. Today’s 2nd of October is about to run out aswell, and my hopes for my next one, in 2014, is to be in the Army School and getting close to graduate. Alright, Dream hunter out, see you tomorrow! Good night angel faces! 

5 kommentarer

  1. Gleder meg sånn til å følge deg videre! Jeg VET at du kommer til å klare det!!!

  2. What a great way to look back. I am in love with your blog and your pure photo’s, so I nominated you for Capture The Colour photo blogging contest. Can’t wait to see the pictures you choose!

    With love,
    Mariët.

    Marie svarer: Wow, thank you so much! That made me smile. <3 Best wishes!

  3. Åh, livet! Drømmer er fantastiske å ha, og de er enda mer fantastiske når folk faktisk følger dem! Keep going strong, jeg vet du kommer å klare det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *