ARRIVEDERCI


ph_priv, Rome, Italy

Arrivederci, Italia! Landet med scootere, stilige mennesker, pene kvinner og kjekke menn. Pizza ingen i hele verden klarer å etterligne (bortsett fra Brasil, de skal ha for sjokoladepizzaen sin!), vin som fargelegger hele innsiden din rød, og kinnene også, og spagetti vil aldri bli det samme igjen. Landet hvor indisk trafikk får en europeisk vri, hvor du må valse ut i gangfeltet og håpe på det beste. Spis, elsk, lev med Julia Roberts var filmen som skapte mine italienske forventninger, og de er så absolutt innfridd. Jeg har spist, elsket og levd og Italia – jeg kommer tilbake. Mynten på bunnen av Fontana di Trevi er et fysisk løfte mellom deg og meg.

Arrivederci, Italy! The land of scooters, styleish people, pretty women and handsome men. A pizza that no country in the whole World get to mimic (except from Brazil, they get one for their Chocolate pizza!), wine that colours your whole inside red, your cheeks too, and spaghetti will never be the same again. The country where Indian traffic gets an European twist, where you’ve to waltz out in the pedestrian crossing and hope for the best. Eat, pray, love with Julia Roberts was the movie that made my Italian expectations and they are absolutely fulfilled. I’ve been eating, loving and living and Italy – I’ll be back. The coin on the bottom of Fontana di Trevi is a physical promise between you and me. 

9 kommentarer

 1. ROMA <3 Igjen.. Haha. Gjerne tips om gode restauranter (eller iskiosker??), får aldri nok!

 2. JA!! WIIIHUUU LIKERLIKER. Blir så glad av reisinga!

  Men du, Super’n! Du vil jo til Aus og NZ, og jeg har nettopp vært der, OG laga reisevideoer! Du kan jo se dem om du vil, her er første, også blir de bedre etterhvert som jeg ble mer vant til å filme og sånt!
  http://www.youtube.com/watch?v=cRe0YDn9CJI&feature=c4-overview&list=UU4S1L8xBebX2uWtxufZ1KWQ

 3. That sounds just like how you’re supposed to feel when having visited somewhere. And from your previous posts I can tell you’ve had an amazing time! I’d love to visit Rome too someday – and I will!

 4. Jeg må til Roma nååå! Skal du til Italia igjen er øyfirkløveren Venezia, Burano, Murano og Torchello nydelige! Venezia har de fleste hørt om, men de tre andre er nydelige også å vel verdt å bruke en dag på om man først er i området 🙂

 5. Jeg vil gjøre det du gjør 🙁 Vil bare reise masse, overalt, hele tiden.

 6. åå jeg får helt spasmer, savner Roma så mye! Bodde der i 5-6 uker og fikk ikke nok. Jo lenger du er et sted – desto mer finner du ut at må sees. Ergo, jeg har fortsatt mange ubesøkte skatter som venter på meg i den evige stad. <3

 7. Beautiful pictures!!!

 8. Mitt neste reisemål(utenom at jeg skal til England i november med hovedutvalget i fylkestinget) blir enten Italia eller Egypt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *