WHEN IN ROME


ph_priv, Rome, Italy

Jeg er i Italia! Mamma og jeg kom frem på sene formiddagen i dag, og har brukt timene frem til nå på å rusle rundt, knipse bilder og ta byen innover oss. Fine, fine Roma. Det er nøyaktig som på film, og akkurat som du forestiller deg – bare mye mer levende, og litt flere mennesker. Jeg faller for hvert skritt jeg tar – som jeg vet jeg sier om hvert eneste land og by jeg kommer til, men jeg mener det virkelig hver gang. Jeg er håpløst forelsket i hele verden!

Vi har vært oppe siden halv fire i dag tidlig, så det blir snart sengen. Jeg er stuptrøtt… Men først MÅ vi bare ut og spise pizza (hey – Italia!), og se på Fontana di Trevi i mørket. Det skal visst være himla vakkert, sier mamma. Been there done that, hun. Jeg følger bare etter. Skrives senere!

I’m in Italy! My mom and I arrived late noon today, and we’ve walked around ever since, taking pictures and enjoying the city. Rome, Rome, Rome. It’s exactly like in the movies, and just as you picture it – just even more alive and a little bit more people in real life. I’m falling for it with every step I take – as I say about every country and city I go to, but I really mean it everytime I say it. I’m hopelessly in love with the whole world!

We’ve been up since 3am so it’s not gonna be late today. I’m so tired… But first we HAVE to go out for pizza (hey Italy!), and watch the Fontana di Trevi in the dark. It’s supposed to be stunning, my mom says. She’s been there done that. I’m the newbie – following her. See you later!

11 kommentarer

 1. Åh så herlig! Skal til Roma i mars selv, sier ikke nei takk til en liten reiseguide 😀

 2. Det er jo helt vidunderlig der! Skal oppleves på nytt for min del i hvert fall 🙂

 3. Åh! Supermisunnelig! Jeg vil også! Men, jeg tipper mitt neste reisemål blir Italia. Er bare litt usikker på hvor i Italia. Jeg vil til Roma, Venezia, Firenze, Toscana, Napoli, Verona og Palermo. Og alt det rekker jeg nok ikke på en tur, med mindre jeg setter av flere måneder og går for backpacking i Italia, og det har jeg ikke tid til med fast jobb. Så blir nok heller 7 separate turer 😉

 4. Åh, Roma! Har så lyst til å reise dit en dag.

 5. Italia er så vakkert! Heldige du som er der! Må vel få kommet meg dit selv en gang, men får nøye meg med å sikle over bilder derfra.

 6. Til Elisabeth: Et par av byene kan kombineres, ta toget i mellom. Tog loffing i Italia er koselig! Men er nok enig i at Roma krever en egen tur, jeg hadde alt for kort tid er. Men Verona og Firenze er like fantastisk. Elsket de:)

  Marie: Kos deg masse i Italia, de har fantastisk mat. Det jeg husker best er en trivelig familieresturnt i Roma, der mor i huset (sikkert 70 år) styrte sjappa og sendte de 4 sønnene sine rundt. Utrolig koselig atmosfære, mange italienere og sinnsykt god pizza… Åh, jeg skulle vært i dine sko.

 7. Ååh, jeg og søsteren min lurer på å ta en jenteweekend eller noe sånt i Roma neste sommer, håper på massevis av tips til hva vi kan se og gjøre! + hvor de har den beste pizzaen selvsagt, ingenting slår italiensk pizza 😀 Håper dere får ett helt fantastisk opphold, Italia er magisk!

 8. Jeg har så utrolig lyst til å reise til Roma! Elsker Italia <3 Mamma og Pappa kom hjem defra på mandag, var utrolig misunnelig for at jeg ikke kunne bli med 🙁 Kos dere masse!

 9. Åh, som jeg savner den byen! Jeg har kastet mynt alle de tre gangene jeg har vært der det siste året (jeg vet, nørd) – og jenteturen dit til sommeren er endelig booket. Nyt! <3

 10. Roma er en av destinasjonene jeg SKAL til. FØR Paris.

 11. Nydelige Roma! Har gledet meg til å titte gjennom bildene dine og mimre tilbake til sommeren 2009 da jeg var der selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *