DUNKEJONSGAARDEN

Jeg har jo lagt lista SKIKKELIG høyt for meg selv ved å poste forrige innlegg. Der stemplet jeg hele internett som oppbrukt og ubrukelig, hvordan skal jeg rettferdiggjøre alle mine kommende innlegg med det som utgangspunkt? De er jo like oppbrukte og ubrukelige som alt annet. Men, blogge skal a’. Så bær over med meg.

Jeg har vært på møte i kveld, i mitt fremtidige hjem: Gamlebyen i Fredrikstad. Den byen står hjertet mitt så nært at jeg vurderer å søke Kartverket om å tegne det inn ved siden av. Jeg parkerte tilfeldigvis foran en bil med barteklistremerke på fronten – tok det som et tegn og ‘velkommen hjem, Marie’. Da jeg steg ut i den krystallklare høstluften og hørte mine egne hæler klikke i brosteinen, det eneste som brøt stillheten i de eldgamle gatene, føltes alt så riktig. Så lykkelig i alle sine dager. Gamlebyen er definitivt en ny drøm verdt å jage.

I Dunkejonsgaarden, en bygning fra 1700-tallet hvor møtet fant sted, ble det servert vann, cola, konfekt og – wait for it, whiskey og isbiter. Jeg trodde øynene mine hadde en dårlig dag da jeg først så flasken på bordet, men det stod faktisk whiskey der. Jeg skal så begynne å dra på flere møter. Neida, men møtet handlet faktisk i grove trekk om det å være livsnyter, så serveringen var en kul greie! Og Dunkejon var så fin! Interiøret, atmosfæren, det spøkte til og med litt – prikken over i’en for en sånn bygning. Uheldigvis var det visstnok på dametoalettet, og jeg var tissatrengt allerede da jeg satt meg inn i bilen og kjørte hjemmefra, så… Nei, det var et bra møte, og jeg gleder meg til å fortelle dere hva vi kom frem til! Nå må jeg legge meg, jeg skal opp halv fire i morgen tidlig for endelig å få luft under vingene igjen. Reise!

God natt, superfjes! Takk for at dere sjekker innom meg i ny og ne, det gjør meg så glad.

2 kommentarer

  1. 🙂

    Sånt innlegg som det igår må det vel bli kvalitetsposting av? 😉

  2. Jeg tror man kan ha den følelsen, men allikevel HA LYST til å… internette.

    Kul opplevelse!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *