PINK SKY


ph_priv, morning bliss in my hometown

Rise and shine, superfjes! Jeg kommer ikke over hvor godt jeg liker høsten i år. Den gir meg gåsehud, og da mener jeg ikke på den gale måten. Jeg anbefaler ALLE å hoppe over høst og jul ett år, for da blir inntrykkene så utrolig forsterket året etterpå. Jeg har blitt helt forelsket i årstidene våre, ikke før nå forstår jeg hvorfor de har en hel 40 minutters fiolinkonsert oppkalt etter seg. I feel ya, Vivaldi! Jeg har allerede begynt å høre på Michael Bublé sine julesanger, kjøpt inn mine første julegaver og kan nesten ikke vente til desember pakker oss inn i sitt hvite teppe. I dag er det TRE MÅNEDER igjen til jul, halleluja! Jeg håper så veldig at vi får snø i år. Da skal jeg kaste meg lykkelig ned og lage engler i den, slik jeg lagde engler i sanden på Guam i desember i fjor. Og fange snøkrystaller på tungen, la kulden farge kinnene mine røde og trampe av meg snøen når jeg kommer inn døren hjemme. Så mye fint!

Men høst først.

Ha en deilig dag, lesere! Den første dagen i resten av deres liv! Si meg – hva ønsker dere dere til jul?

Rise and shine, super faces! I just can’t get over how much I love the Autumn this year. It gives me goose bumps – and not in a bad way. I recommend ALL OF YOU to skip the fall and christmas one year, ’cause then the impressions get so strong the year after. I’ve fallen in love with the four seasons of ours – I finally get why they have a whole 40 minutes violin concert named after them. I fell ya, Vivaldi! I’ve already started to listen to Michael Bublé’s xmas songs, bought my first xmas gifts and I can hardly wait for December to come and put us down in the white blanket that comes with it. Today it’s 3 months untill Christmas Eve, halleluja! I do hope we get snow this year. Then I’ll throw myself happily to the ground to make snow angels in it, just as I did on Guam last December – in the sand. And I’m gonna catch snow crystals with my tounge, let the cold colour my cheeks red and jump to make the snow fall off my shoes before I enter my door at home. So much nice to look forward to!

But first – Autumn.

Have a lovley day, readers! The first day in the rest of your lives. Tell me – what to you want for Christmas?

11 kommentarer

 1. Det beste eg liker med høsten er å gå ut og se så mange fine fargen naturen kan lage:-)
  Og til jul, så ønsker eg meg vinylplate av Kings of Leon, Indias datter boken og en drømmefanger.
  Hva ønsker du deg til jul Marie?:)

 2. superKrish

  penger til oppussing av hus! og penger til reise! og en turkis pute…. 😉

  Elsker juuuul og høst og alt som er 😀 weeee

 3. Høsten er så fiiiiin! Vi har vært kjempeheldige med været her oppe i nord denne første høstmåneden også, så da er det bare supert. Er ikke spesielt gira på vinter da, men den kommer uansett om jeg vil eller ikke 😉 Har ikke begynt å tenke på hva jeg ønsker meg til jul, eller hva jeg skal kjøpe til andre.. Tiden får vise!

 4. Til jul? Jeg ønsker meg fri, fri, fri, fri!

 5. Åh, som jeg gleder meg til jul! Har hatt på julesanger siden sommerferien sluttet og klarer nesten ikke tenke på noe annet, hehe 😀 Er en av de mest koselige tidene vi har i året! Jeg håper også på mye snø i år og at snowboard og slalom sesongen starter tidlig, finnes ikke noe bedre enn å dra på hyttetur med venninner og stå på ski/brett! 😀 Ønsker meg egentlig ikke noe spesielt, har aldri vært veldig opptatt av gaver osv, menne har såklart noen småting som bøker og klær på ønskelisten min 😀

 6. Til jul ønsker jeg meg opplevelser, uteklær(av typen Bergans, Norrøna, Stormberg osv.) og friluftsting. Og i tillegg ønsker jeg meg snø og at sommeren skal komme fort igjen 🙂

 7. Jeg blir faktisk bare mer og mer begeistret for høsten for hvert år som går! Nå snuser jeg inn den friske lufta, ser opp på den latterlig klare himmelen og gleder meg til løvtrærne blir gule og røde!

 8. Hello super’n!!! Har du hørt om Johhny Barnes?

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v_EX5NzqNXc#t=49

  Du ruler!!!

 9. Margrete Strømsvåg

  Jeg hoppert over vinteren i fjor. Eller – jeg flyttet til Kristiansund i januar, og der skulle jeg være til juni, for da hadde jeg fått CE og DE på førerkortet! *stolt* Og der er det jo ikke vinter, bokstavelig talt. Her i Nordland pleier det å være 2,5 meter snø, og i Kristiansund er det kanskje bare 1 meter, men jeg opplevde sjeldent snø på veiene, de saltet bort all snøen før byen våknet neste dag. Så nå gleder jeg meg faktisk til å ploge med lastebil, for det har jeg aldri gjort før. Jeg elsker å utfordre meg selv! 😀

 10. Hmmm. Du spør godt. Jeg har kjøpt den første julegaven i år jeg også, og er superfornøyd. Men hva skal jeg ønske meg?
  Jeg ønsker meg «Hver morgen Kryper jeg opp fra havet» av Frøydis Sollid Simonsen. Kan man få nok bøker? Jeg har en leseliste som bare vokser fra år til år, samme hvor mye jeg leser. Også ønsker jeg meg animasjonsfilmer, det er fantastisk!
  Ellers vil jeg gjerne bli overrasket:)

 11. Du kan jo ikke begynne å gi meg julestemning NÅ, den er for sterk den følelsen!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *