VIDEO: 12/7 SHOOTING

from Marie Brudevold on Vimeo

6 kommentarer

 1. stigmikkel

  Det så kult ut! Håper Hovedstad ble en positiv opplevelse for din del!

  Marie svarer: Det var kult! Og Hovedstad var utrolig spennende og lærerikt for min del, min første øvelse som PIO noensinne 🙂 Håper det var bra for din den også!

 2. Veit ikke helt om det er du som er liten, eller om det bare er våpenet som er veldig stort, men spennende så det ut som det var 😀

 3. Herregud som jeg savner grønt og m77 nå. Og jeg som trudde jeg trivdes tilbake på skolebenken.

 4. der så du utrolig tøff ut! 😀

 5. Hei du!
  Har fulgt bloggen din ganske lenge nå, men tror ikke jeg har lagt igjen en kommentar.. Synes du virker som en super jente! Du skriver så velformulert og bra, og jeg ser veldig opp til deg. Du tok feks. steget og reiste ut i verden – og dette helt alene. Har selv vært på backpacking – men dette med familien. Tok turen til sør-øst-Asia, og det var ganske fantastisk. En får et helt annet perspektiv på livet og dets goder når en ser hvordan andre mennesker i en helt annen verdensdel lever.
  Min far er også i Forsvaret. Han er oberstløyntnant, og veldig dedikert til jobben sin. Han har vært på flere internasjonale operasjoner, og det har ofte vært veldig skummelt for meg og lillesøster+mor som har sittet igjen i Norge. Men jeg vokste opp med det, så er nesten blitt litt vandt med det…:) Respekterer veldig mye disse menneskene som dedikerer mye av sitt liv for å gjøre den gode jobben som de aller fleste gjør. Det står det stor respekt av.

  Håper du har det bra – og jeg ser du er motivert for inntak til befalskolen! Du gjør en veldig god jobb:) Gleder meg til å følge deg videre. Du er super, Supermarie!

  Marie svarer: Tuusen takk! For en nydelig kommentar å få <3 Nå ble jeg glad! Hils faren din og si at en dag skal jeg bli som han :-) Hehe. Ja, backpacking gjør noe med perspektivet - enten du drar alene eller sammen med familien! Så gøy at dere har vært på tur sammen! Kan se for meg at det er tøft å være hjemme og ha noen kjære ute, men heldigvis går det som regel bra :) Tusen takk for fin kommentar, du gjorde kvelden min! Stor klem

 6. Ååå, du er så rå! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *