ZERO DAYS


ph_priv

Denne helgen har vært SÅ produktiv når det kommer til Day Zero-prosjektet mitt. Pappa har reist på rehab, så mamma og jeg benyttet anledningen til å fylle stua med heklegarn og rødvin, og inviterte hjem tante og kjæresten til broren min. (Egentlig var heklingen bare en felles unnskyldning for å kunne drikke masse vin, men det var det ingen som turte å si høyt) Jeg stod for middagen, les les fremtidige ektemenn; gresk kalvegryte, Stifado, med ris og gresk salat til. Jeg håper dere er stolte av meg nå, eller i det minste imponerte, for sist jeg fortalte dere om matlaging bestod hele kjøkkenet av et digert symfoniorkester jeg ikke klarte å dirigere. Tenk at det skulle bli konemne av meg og!

Etter middagen (smakte himmelsk, om jeg får si det selv) drakk heklet vi til langt ut på natt, og det var så hyggelig! Så – nå kan jeg stryke nr 49. Lære å hekle fra listen min, OG føle at jeg har gjort en liten innsats for nr 83. Tilbringe mer tid med familien, for lørdag var jeg hos broren min og i dag har jeg vært på middag hos besteforeldrene mine. Arven min er reddet! Jeg har nådd noen andre mål i løpet av sommeren også, dere finner alle sammen her.

Hva har dere gjort i helgen? 

I’ve learned how to crotch this weekend! It’s one of my Day Zero-project goals, happy to have accomplished that. Other than that – I’ve just spent time with my friends and family, made Greek food and been to my Brother’s house for a couple of beers. A quiet, nice weekend! What about yours?

10 kommentarer

 1. Du altså! Skikkelig koneemne og!

 2. Therese

  Så flink du er, hørtes godt ut 🙂
  Jeg har vært turist i Stavanger i helgen! Måtte jo få med meg den aller siste dansen til Kaizers… Det var en skikkelig bra konsert, herlig stemning, veloppdragent publikum uten dytting (jeey!) men også litt vemodig når folk står og gråter rundt deg :/ Men jeg klarte ikke det, for jeg har en sånn derre magefølelse som sier at Kaizers ikke er over for godt 🙂

 3. Så flink du er! Hekling er alltid en god unnskyldning for å drikke vin, evt kan drikking av vin være en god unnskyldning for å hekle. Jeg fant ut forrige uke at to av mine klassevenninner (17) aldri hadde vært på jentekveld, så jeg disket opp med masse mat og kake for å tvangssosialisere de. Har aldri sett noen så redde som da de sto ute på trappen hos meg klare for sitt livs første jentekveld. En gang må bli den første!

  Ha en fin dag!!!

 4. Imponert, yes!

 5. Gunnvor

  Haha 🙂 Bra jobba 🙂
  Eg vurderer og om eg skal lage ei Day Zero liste, men kan hende eg droppar day zero og berre går for liste. Det er ganske inspirerande å lese om alle punkta du kan stryke ut 🙂

 6. hihi, liker at du holder alle muligheter åpne; «… fremtidige ekteMENN». Hvem sa at man må nøye seg med én?

 7. Elisabeth

  Jeg har brukt helgen på å gå til Galdhøpiggen 🙂

 8. fy soeren saa godt!! namnam. sender masse kjaerlighet til deg og familien din.
  Ha en god natt 🙂

 9. Liker det faktum at du skal ha flere ektemenn… 😉

 10. Så fine hekleruter! Jeg lærte meg å hekle for et par år siden, det er så gøy å kunne lage noe som man blir fornøyd med, enten til seg selv eller for å gi bort:)

  (Og så må jeg bare pirke litt; det heter «to crochet» på engelsk, «crotch» blir noe annet..;)

  Marie svarer: Jeg VISSTE jeg ikke kunne stole på Google Translate… Haha. Takk for rettelse! 🙂 Og ja – hekling er gøy! Jeg elsker å lage ting!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *