GIRLY

Sponset produkt – ærlige meninger, ti kniver i hjertet

Én gang i måneden våkner jentejenta i meg (javel to, da – men jeg velger å kun fortelle dere om den hyggeligste av de), når Glossybox faller ned i postkassen min – stappet med jentete overraskelser. Det er alle små pikers svar på kinderegg, bare mye mer nyttig og enda dyrere! Ikke at jeg egentlig syns prisen er så gal (sa bloggeren som fikk det kastet etter seg free of charge), for 179,- kr i måneden får du jo produkter verdt mye mer enn dét – selv i stykkpris er jeg sikker på at de går over, – rett hjem i postkassen. Det jeg prøver på her er egentlig å komme med en hjertevarm anbefaling av Glossybox – det er definitivt et muntert lyspunkt i månedene fremover som jo bare blir mørkere og mørkere! For nevnte pris sender de deg små produkter i nydelige esker én gang i måneden. Jeg har til og med laget et lite rituale ut av det – jeg åpner de søte eskene på kjøkkenet så mamma får sett hva jeg får, og så spør jeg henne om det er noe hun kunne tenke seg av innholdet. Og hun er alltid så snill og beskjeden at hun snur på det – ber meg heller gi henne tingene jeg ikke får bruk for/vil ha selv, som igjen aldri skjer – for jeg er en samler og et ego som aller helst aldri gir slipp på ting fordi «kanskje en dag….» kan jeg få bruk for det. Som IGJEN aldri skjer så egentlig burde jeg spre om meg… Uansett – Glossybox! Anbefales.

/rosablogging slutt

I do recommend Glossybox, if they deliver to your country. It such a cute little girly box filled with small surprises and products that make me smile once a month. Check it out! (And please notice my mustache mat on the floor)

7 kommentarer

 1. Så mye fint 🙂

 2. Moro at det har kome til Noreg! Og elskar at du er så ærleg på at det er sponsa.
  Det fristar å få slikt i posten, men innhaldet er vel ikkje alltid dyrevenleg. Tenkte å sende ein mail og høyre, kanskje ein kan få det!

 3. Har hørt mye fint om Glossybox andre steder også, frist frist..

 4. De burde være glad for at du skriver om det, ass. For du er flink!

 5. Jeg er litt nysgjerrig på det konseptet der altså, men jeg har desverre ikke penger å bruke på sånt for tiden, men det ser greit ut da, bortsett fra at jeg tror at jeg kanskje hadde fyllt opp baderomsskuffene veldig fort med ting jeg aldri kommer til å bruke, sånn sett er det jo greit at jeg ikke kan la meg friste…

 6. @ Iselin Renée: Jeg har allerede spurt dem om det var mulig få esker med dyrevennlige produkter. Dette var svaret jeg fikk: «Vi kan dessverre ikke garantere at produktene som er med i eskene våre ikke er testet på dyr, men regelverket er endret og man får ikke lengre ta frem produkter som er testet på dyr. Så det er en bra utvikling der dyrene settes mer i fokus.
  Men som sagt, vi kan ikke garantere noe gjeldende de merkene vi samarbeider med per i dag.»

 7. Så gøøøøy! Lurer på om man kan få noe sånt i UK?

  Marie svarer: They do, they do! http://www.glossybox.co.uk/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *